Antena Meniu Search
x

"L-aş fi înjunghiat în inimă, dacă avea aşa ceva". Confesiunea unei femei care şi-a ucis soţul cu trei lovituri de cuţit, după 24 de ani de căsnicie, în UK

Apar noi detalii despre o crimă conjugală înfiorătoare. O femeie de 66 de ani şi-a ucis soţul, cu trei lovituri de cuţit, după ce aceasta povesteşte că a fost în repetate rânduri victima abuzurilor şi a violenţei domestice. Criminala şi-a recunoscut fapta cu seninătate şi era îngrijorată că bărbatul ar fi putut supravieţui.

de Redactia Observator

la 19.10.2021, 18:18

Penelope Jackson şi-a ucis soţul cu trei lovituri de cuţit, în locuinţa lor din Somerset, Marea Britanie
Penelope Jackson şi-a ucis soţul cu trei lovituri de cuţit, în locuinţa lor din Somerset, Marea Britanie - SWNS / The Sun

Penelope Jackson, în vârstă de 66 de ani, şi-a ucis soţul cu trei lovituri de cuţit, în locuinţa lor din Somerset, Marea Britanie. Victima, pe nume David, era un fost militar, care şi-a găsit sfârşitul pe podeaua bucătăriei, într-o baltă de sânge, relatează The Sun.

Crima devine cu atât mai înfiorătoare, pe măsură ce poliţiştii dezvăluie detalii din apelul de 18 minute la numărul de urgenţă 999, dar şi despre cele văzute de oamenii legii la locul incidentului. Decesul a fost anunţat chiar de făptaşă, pe 13 februarie. Aceasta le-a povestit operatorilor cu calm, într-o convorbire de 18 minute, că soţul ei "zace în bucătărie, sângerând până la moarte - asta dacă are noroc"

Confesiunea criminalei, în ultimele clipe de viaţă ale soţului: "M-a ameninţat în trecut, dar acum nu o va mai face"

Penelope Jackson a refuzat să îi acorde măsurile de prim ajutor, în ciuda insistenţelor membrilor Departamentului englez pentru Situaţii de Urgenţă. "Mi-am ucis soţul pentru că mă săturasem. (...) Aş putea să îl înjughii din nou. Sunt în hol, în timp ce el e prăbuşit în bucătărie, într-o baltă de sânge. M-a ameninţat în trecut, dar acum nu o va mai face", a mărturisit femeia. "Ştiu că înregistraţi convorbirea", a adăugat Penelope, care s-a declarat sătulă de abuzurile suferite de-a lungul celor 24 de ani de căsnicie. "Merită tot ce i-am făcut. Accept consecinţele faptelor mele. L-am înjunghiat o dată, iar el mi-a spus să nu repet gestul. Aşa că l-am înjunghiat iar, de alte două ori". Apoi, femeia a adăugat că l-ar fi înjunghiat în inimă, dacă ar fi avut aşa ceva. Victima apucase să cheme ambulanţa înainte de apelul înfiorător al soţiei. 

În timp ce poliţiştii o escortau spre maşină, Penelope Jackson a întrebat dacă îşi poate lua haina. Criminala era îngrijorată că salvatorii l-ar putea resuscita pe bărbat: "Trebuia să-l rănesc mai mult". Şi-a recunoscut faptele şi în faţa judecătorului, precizând că nu simte nicio urmă de regret. "Aş face-o din nou, chiar dacă m-aţi închide 125 de milioane de ani. Merită", a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "L-aş fi înjunghiat în inimă, dacă avea aşa ceva". Confesiunea unei femei care şi-a ucis soţul cu trei lovituri de cuţit, după 24 de ani de căsnicie, în UK