Antena Meniu Search
x

"Lumea părinţilor a fost spulberată". Elevă de 12 ani, înjunghiată mortal de patru adolescenţi, în Marea Britanie

O elevă în vârstă de 12 ani a murit, în Marea Britanie, în urma unui presupus atac prin înjunghiere. Fata s-a prăbuşit în centrul oraşului, iar patru adolescenţi au fost reţinuţi, fiind suspectaţi pentru moartea ei. Potrivit poliţiştilor, Ava White avea "răni catastrofale" şi a decedat la spital, unde medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 11:39

Ava White a murit la doar 12 ani, după ce ar fi fost înjunghiată de 4 minori în Marea Britanie
Ava White a murit la doar 12 ani, după ce ar fi fost înjunghiată de 4 minori în Marea Britanie - Poliţia Merseyside / Profimedia

Ava White, o elevă în vârstă de 12 ani din Liverpool, Marea Britanie, a murit tragic, iar surse din cadrul anchetei vorbesc despre un posibil atac prin înjunghiere. Patru adolescenţi suspectaţi de decesul fetei au fost deja reţinuţi, iar oamenii legii au povestit, pentru Mirror, că pe trupul victimei au descoperit "răni catastrofale". Primele echipaje au ajuns la faţa locului în jurul orei 20:40, iar fata, care ieşise în oraş cu prietenii, a fost transportată în stare gravă la spital după ce un trecător încercase deja să-i acorde primul ajutor. Din nefericire, Ava nu a supravieţuit şi s-a stins din viaţă în braţele medicilor care nu aveau ce să mai facă pentru a o salva.

Patru minori, suspectaţi de moartea fetei de 12 ani

Cei patru minori care ar fi vinovaţi de moartea fetei au vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, toţi fiind originari din Toxteth. Până în acest moment, cauza decesului nu a fost clarificată, transmite Poliția din Merseyside. Totuşi, confirmă faptul că echipajele fuseseră alertate într-un caz de înjunghiere, în zona respectivă. Oamenii legii transmit "condoleanţe şi gânduri bune" familiei şi apropiaţilor fetei. "Lumea lor a fost spulberată, niciun părinte nu ar trebui să treacă prin aceste clipe cumplite, când poliţiştii îţi bat la uşă pentru a-ţi spune că fiul sau fiica ta a murit". Se crede că Ava şi prietenii săi au fost implicaţi într-o altercaţie care a degenerat rapid şi s-a ajuns la crimă. Poliţiştii continuă investigaţiile şi solicită tuturor celor care au informaţii relevante despre caz să se adreseze celei mai apropiate secţii din oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Lumea părinţilor a fost spulberată". Elevă de 12 ani, înjunghiată mortal de patru adolescenţi, în Marea Britanie