Antena Meniu Search
x

''Mai bine în închisoare decât în ​​casa aia!'' Un italian arestat la domiciliu a cerut să fie închis când a aflat că soția îl înșală

''Mai bine în închisoare decât în ​​casa aia!'' Un italian în vârstă de 41 de ani din Cafasse, o localitate situată în provincia Torino, a făcut o cerere către judecători, prin care a solicitat schimbarea arestului la domiciliu. Motivul halucinant pentru care bărbatul voia să meargă după gratii.

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 11:29

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Condamnatul și-a exprimat dorința de a ispăși în penitenciar pedeapsa restantă de șase luni, primită pentru o serie de furturi comise cu mai mulți ani în urmă. A avut însă o explicație pentru care a ales să plece de acasă, notează Torino Today.

Se pare că partenera lui i-a mărturisit că se vede cu alt bărbat și brusc situația a devenit de nesuportat. Inima frântă a cântărit mai mult atunci când a decis să meargă după gratii.

Dupa acceptarea cererii, instanța i-a trimis pe carabinieri la casa lui ca să-l ia. Bărbatul a fost transportat la penitenciarul din Ivrea (Torino), de unde va fi eliberat cu siguranță vara viitoare. Cu toate acestea, nu se știe ce se va întâmpla cu el după ce își va ispăși pedeapsa, mai exact unde va merge să locuiască.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » ''Mai bine în închisoare decât în ​​casa aia!'' Un italian arestat la domiciliu a cerut să fie închis când a aflat că soția îl înșală