Antena Meniu Search
x

Video Mai mulți români au oprit un șofer de TIR beat, care a ucis un om, în Spania: "Sari pe el"

Un șofer de TIR a provocat un accident mortal pe o șosea din nordul Spaniei și a rănit mai multe persoane, după ce a lovit un autoturism, încercând să fugă de la locul faptei. Mai mulți șoferi, printre care și români, au intervenit pentru a oprit TIR-ul. 

de Redactia Observator

la 03.08.2021, 13:57

Vezi și

Un șofer de TIR a accidentat un pieton pe o șosea din nordul Spaniei, apoi a rănit mai multe persoane, după ce a lovit o mașină încercând să fugă de la locul faptei. Martorii accidentului, care a avut loc duminică în zona La Jonquera, au încercat să oprească TIR-ul și să-l imobilizeze pe șofer. 

Imaginile dramatice au fost filmate de mai mulți martori, printre care și români - așa cum se poate auzi în înregistrare. Aceștia l-au forțat pe șofer să oprească TIR-ul și l-au imobilizat până la venirea poliției. Oamenii legii au descoperit că bărbatul de 39 de ani avea o alcoolemie de 0,66 miligrame de alcool pur în aerul expirat, potrivit ccma.cat.

"Vine spre noi. Sari pe el, sari pe el! Jos!", spune unul dintre românii care a intervenit pentru a-l opri pe șoferul de TIR.

Atenție! Limbaj licențios

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Mai mulți români au oprit un șofer de TIR beat, care a ucis un om, în Spania: "Sari pe el"