Antena Meniu Search
x

Mamă de 26 de ani din Anglia s-a sinucis la doar câteva ore după ce s-a jucat cu copiii ei: „O inimă de aur”

O tânără mamă a fost găsită moartă la doar câteva ore după ce s-a jucat cu copiii ei în grădină, în timp ce se confrunta cu o „bătălie ascunsă” în spatele unei măști de femeie curajoasă.

de Maria Dogaru

la 15.08.2022, 17:43

Mama femeii a înființat o asociație care susține și ajută persoanele aflate în depresie
Mamă de 26 de ani din Anglia s-a sinucis la doarcâteva ore după ce s-a jucat cu copiii ei - Tracey Roberts

Jade Roberts, în vârstă de 26 de ani, și-a luat viața la doar câteva ore după ce a fost filmată râzând și jucându-se cu copiii ei în grădină și a fost descrisă ca fiind o femeie cu „o inimă de aur”, relatează Mirror

Tracey, mama ei, spune că este dedicată să pună capăt stigmatizării asupra „ucigașului tăcut” și a spus că a avut două opțiuni când „frumoasa” ei fiică a murit brusc, la doar câteva ore după ce a fost surprinsă în video râzând cu copiii ei.

Tracey și-a descris fiica ca fiind o „mamă de extraordinară, deoarece „fiecare minut al zilei a fost dedicat copiilor ei”, dar nu și-a dat seama niciodată de amploarea adevărată a lucrurilor prin care trecea Jade.

Mama femeii a înființat o asociație care susține și ajută persoanele aflate în depresie

Pe acelaşi subiect

Proiectul Jade Roberts își va lansa curând și va oferi ateliere despre anxietate, depresie, prevenirea sinuciderii, dar și servicii de consiliere. Cei aflați în criză sinucigașă pot accesa proiectul printr-o sesizare.

După ce anul trecut mi-am pierdut fiica care s-a sincucis, nu am avut niciodată o asemenea depresie. M-am închis în dormitorul meu, plângând tot timpul, fără motivație. Am avut două opțiuni: fie să renunț, fie să ajut. Nu vreau ca nimeni să treacă prin durerea pe care am simțit-o eu și familia mea. Durerea nu va dispărea niciodată, doar învăț să trăiesc cu ea”,a declarat mama lui Jade, Tracey. 

 Familia spune că simte că Jade este „încă aici”, deoarece  va rămâne mereu în memoria ei și copiiilor.  „După aceea am locuit în bibliotecă, am făcut multe cercetări. Nu exista niciun ajutor pentru oameni. M-am gândit că trebuie să schimb asta. Cred cu adevărat tot ce am învățat despre semne, toate cunoștințele. Dacă știam toate aceste lucruri acum un an, Jade ar mai fi aici. „Sinuciderea este un ucigaș tăcut, nu poți vedea ce se întâmplă în capul cuiva. Este vorba despre a-i face pe oameni să se simtă ascultați și să le dăm speranță, a adăugat Tracey.

O pagină de strângere de fonduri a fost înființată anul trecut pentru a lansa organizația, banii fiind destinați pent închirierea clădirii, astfel încât oamenii să poată participa atunci când sunt îndrumați, precum și pentru a le permite voluntarilor să primească o formarea relevantă.

 Pe lângă un proiect de 10 săptămâni care se concentrează pe sănătatea mintală și un serviciu de consiliere, Tracey are mari speranțe în viitor sub forma unui serviciu de prietenie, cursuri de yoga, plimbări în parc și închiriere de microbuz pentru zilele libere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Mamă de 26 de ani din Anglia s-a sinucis la doar câteva ore după ce s-a jucat cu copiii ei: „O inimă de aur”