Antena Meniu Search
x

Mamă din SUA, acuzată că şi-a sufocat bebeluşul de 8 luni în timp ce-l alăpta. Ar fi încercat să facă același lucru și cu geamăna micuței

O mamă a fost acuzată că și-a omorât copilașul de opt luni în timp ce îl alăpta, pentru că acesta refuza să mănânce. Celina Juarez, în vârstă de 29 de ani, și-a sufocat copilul în timp ce îl alăpta, după ce micuța de opt luni refuza să mănânce. 

de Redactia Observator

la 24.11.2022, 18:32

Mamă din SUA, acuzată că şi-a sufocat bebeluşul de 8 luni în timp ce-l alăpta

Poliția a ajuns la casa familiei din San Jose, California, după ce a primit, pe 4 noiembrie, o informație potrivit căreia două surori, gemene, sunt inconștiente, iar una dintre ele nu respira. Ofițerii au început imediat manevrele de resuscitare, până când medicii au sosit la fața locului, relatează Mirror.

Femeia a fost arestată şi acuzată de omor

Gemenele au fost duse la spital, dar una dintre ei a murit, din păcate, a doua zi la terapie intensivă. În urma morții tragice, detectivii, împreună cu membrii echipei SCID (Severe Child Injury and Death) din Santa Clara, au deschis o anchetă. În timp ce echipa a analizat decesul, Celina Juarez a avut o urgență medicală necunoscută și a fost dusă la un spital unde a rămas până pe 16 noiembrie. Ea a fost apoi arestată și acuzată de omor.

Potrivit anchetatorilor, numele bebelușului mort era Melani. Ei au mai dezvăluit că mama le-ar fi spus ofițerilor că încerca să lei alăpteze pe cele două, când acestea și-au pierdut brusc cunoștința. Celina a împins-o pe Melani la pieptul său, forţând-o să se hrănească, „nepermițându-i să respire timp de mai multe minute.

Documentele instanței susțin că ea ar fi pus-o apoi pe Melani inconștientă pe pat, înainte de a lua celălalt copil și de a face același lucru. Ea este acuzată că a mai așteptat apoi încă 20 de minute înainte de a îi cere ajutorul mamei sale, cele două încercând să le resusciteze pe micuțe.

Fratele femeii a fost cel care a sunat la poliție după ce s-a întors acasă. O autopsie a constatat că Melani a murit „pentru că nu a putut să respire, ceea ce a dus la „insuficiență respiratorie susținută și stop cardiac”. Din fericire, sora lui Melani, care nu a fost numită de poliție, este teafără. Mama urmează să apară în instanță pe 12 decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Mamă din SUA, acuzată că şi-a sufocat bebeluşul de 8 luni în timp ce-l alăpta. Ar fi încercat să facă același lucru și cu geamăna micuței