Antena Meniu Search
x

"Mami, trezeşte-te!" Povestea emoţionantă a lui Alex, bărbatul care şi-a văzut mama murind, când avea doar 2 ani. Femeia a fost înjunghiată într-un parc din Anglia

Alex Hanscombe, un tânăr englez în vârstă de 32 de ani a descris  povestea emoţionantă din viaţa sa, la 30 de ani de la uciderea mamei sale, într-un parc din Marea Britanie.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 07.09.2021, 20:51

Rachel Nickel, mama tânărului a fost ucisă cu sânge rece chiar sub privirile băiatului, când acesta avea doar doi ani. Întreaga scenă s-a petrecut în parcul Wimbledon Common, în urmă cu 30 de ani, când un bărbat cu probleme psihice a urmărit-o pe femeie şi a înjunghiat-o, relatează The Sun.

Deşi se afla la o vârstă extrem de fragedă, cu doar o lună înainte de a împlini trei ani, Alex spune că evenimentul a fost unul traumatizant, fiind una dintre cele mai puternice amintiri care l-au marcat de-a lungul copilăriei sale. Într-un documentar realizat de jurnaliştii de la Channel4, "Moartea din parcul Common: Uciderea mamei mele", bărbatul povesteşte despre clipele care i-au marcat viaţa în urmă cu trei decenii. "Îmi aduc aminte că în acea dimineaţă eram cu mama de mână şi ne plimbam prin parc. Deodată, un străin a ieşit din senin, m-a bruscat şi m-a aruncat la pământ. În secundele următoare, am văzut-o pe mama prăbuşindu-se lângă mine", povesteşte Alex.

Mama a fost ucisă sub privirile propriului ei fiu

El a spus că viaţa i-a fost salvată de către tatăl său, care l-a scăpat din mâinile agresorului. Printre lacrimi, englezul mărturiseşte că a simţit exact momentul în care mama lui a murit. În zadar s-a străduit tatăl lui să o salveze pe femeie, rănile provocate de agresor au fost atât de grave încât aceasta a murit pe loc. "Îmi amintesc clar că am strigat trezeşte-te mami!, iar ea nu a răspuns. Am strigat şi a doua oară şi tot nu a răspuns. La al treilea strigăt am realizat că mama mea plecase şi nu avea să se mai întoarcă vreodată" , a adăugat Alex.

În documentar, Alex se întâlneşte cu psihologul din copilărie care a fost angajat de poliţie pentru a consilia minorul. Întâlnirea faţă în faţă, care se petrece după aproape 30 de ani este una emoţionantă. Cei doi se îmbrăţişează şi au ochii în lacrimi. Tatăl lui Alex a fost cel care a avut grijă de copil, după moartea soţiei sale. Îşi aminteşte cum acesta avea coşmaruri în primele luni după ce mama lui a murit. Imediat după oribila crimă, cei doi s-au mutat în Franţa, apoi în Barcelona, unde locuiesc şi în prezent. S-au întors în Marea Britanie pentru prima dată după  pentru filmările documentarului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » "Mami, trezeşte-te!" Povestea emoţionantă a lui Alex, bărbatul care şi-a văzut mama murind, când avea doar 2 ani. Femeia a fost înjunghiată într-un parc din Anglia