Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Mergi alături de îngeri steaua noastră". O influenceriţă cu peste 1 milion de urmăritori, moartă pe un iaht din Malta. Nimănui nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat

Tragedie pentru o influenceriţă de 36 de ani, originară din Tunisia. Femeia a murit pe un iaht – în Malta – după un presupus atac de cord, în timp ce se afla în vacanţă.

de Larisa Andreescu

la 20.06.2024 , 15:44

Farah El Kadhi, de origine tunisiană, în vârstă de 36 de ani, a fost transportată de urgență la spitalul Mater Dei din orașul-port Msida, situat în estul insulei, după ce a fost găsită fără suflare pe un iaht, pe 17 iunie.

Influenceriţă din Tunisia, infarct pe un iaht din Malta

Cu câteva ore înainte, Farah, arhitectă de profesie, postase fotografii cu ea la bordul ambarcațiunii andocate într-un port de agrement. Rapoartele presei locale spun că aceasta nu prezenta alte leziuni și că sosise în țară pentru o vacanță de o săptămână.

Articolul continuă după reclamă

Va fi efectuată o autopsie și a fost deschisă o anchetă pentru a confirma cauza exactă a morții, dar şi circumtanţele producerii tragediei.

Pe acelaşi subiect

Prietena ei, Soulayma Hneynia, care locuiește în Malta și a participat la primul sezon al Insulei Iubirii din Malta, a fost una dintre persoanele care au dat alarma când influenceriţa nu a mai răspuns la telefon. Ea a spus despre Farah era o "persoană cu adevărat minunată, toţi o ştiau pentru bunătatea, generozitatea și căldura ei. Avea un spirit tânăr, era pozitivă şi toţi cei care au cunoscut-o trebuie să se simtă privilegiaţi că au avut şansa asta".

Farah El Kadhi era arhitect ăde profesie, dar devenise foarte cunoscută în mediul online ca fiind o incluenceriţă populară în domeniul modei, cu peste 1.1 milioane de utilizatori pe Instagram. Îşi folosea platforma inclusiv pentru a-şi promova un brand de fashion – Bazarbyfaf, dar îi ţinea la curent mereu pe fanii săi cu detalii din viaţa personală.

Mii de oameni i-au adus un omagiu pe reţelele de socializare.

"Nu-mi vine să cred. Ce tragedie. Sufletul ei s-a stins mult prea curând"

"Nu te vom uita Farah. Un suflet blând, mergi alături de îngeri steaua noastră"

"Nu-mi vine să cred. Sunt în stare de șoc, ne va fi dor de tine, iubito. Nu te voi uita niciodată. Odihneşte-te în pace, draga mea", au fost câteva dintre comentarii, potrivit Daily Mail.

Familia influenceriţei se pregăteşte acum de înmormântare.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Mapamond » "Mergi alături de îngeri steaua noastră". O influenceriţă cu peste 1 milion de urmăritori, moartă pe un iaht din Malta. Nimănui nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat