Antena Meniu Search
x

Milionară peste noapte, după ce iubitul i-a dat virusul HPV pe bancheta din spate a maşinii. Despăgubiri uriaşe cerute firmei de asigurări din SUA

O femeie a primit despăgubiri uriaşe de la firma de asigurări auto, după ce a luat o boală cu transmitere sexuală în maşina iubitului. Tânăra, a cărei identitate e protejată sub iniţialele M.O., a dovedit în instanţă că a contractat virusul papiloma uman (HPV) după ce a întreţinut relaţii intime cu partenerul său pe bancheta din spate a autoturismului Hyundai. Şi a avut câştig de cauză: va primi daune în valoare de 4,1 milioane de lire sterline.

de Redactia Observator

la 10.06.2022, 09:23

Despăgubiri uriaşe, plătite de compania de asigurări auto după ce a luat virusul HPV în maşina iubitului
Despăgubiri uriaşe, plătite de compania de asigurări auto după ce a luat virusul HPV în maşina iubitului - Shutterstock

Compania de asigurări auto a fost bună de plată şi într-o situaţie mai puţin obişnuită, mai ales că la mijloc este o sumă colosală, de 4,1 milioane de lire sterline. Totul după ce o femeie din Statele Unite a descoperit că a contractat virusul papiloma uman (HPV) în maşina iubitului şi a decis să acţioneze legal pentru a fi despăgubită. Tânăra americancă, protejată sub iniţialele M.O., a povestit că a luat boala cu transmitere sexuală după ce a întreţinut relaţii intime pe bancheta din spate a autoturismului Hyundai. Bărbatul avea asigurare la compania GEICO General, iar în februarie 2021 a fost trimisă prima notificare prin care tânăra cerea compensaţii consistente.

Bărbatul i-ar fi transmis intenţionat virusul HPV, în maşină

Documentele de judecată arată că bărbatul, bolnav şi de cancer, ştia că poate transmite virusul HPV, dar nu şi-a anunţat partenera cu privire la riscul existent. Acest lucru ar fi "cauzat direct" infectarea femeii, relatează Mirror. Acesta a fost găsit responsabil pentru neplăcerile suferite de tânără, iar cele două părţi implicate în proces au convenit ca ea să primească despăgubiri de 4,1 milioane de lire sterline, de la compania de asigurări GEICO. Însă aceştia din urmă nu au fost încântaţi de verdict, iar cazul a ajuns la Curtea de Apel din Missouri. Reprezentanţii GEICO susţin că nu trebuie să plătească o asemenea sumă, adăugând că drepturile companiei ar fi fost încălcate în timpul procesului. Însă oamenii legii sunt, în continuare, fermi pe poziţii: verdictul rămâne valid, au declarat recent trei judecători.

Despăgubiri uriaşe, plătite de compania de asigurări auto

"Dacă ne gândim la această situaţie ca la un accident suferit în maşina persoanei respective, atunci e limpede că asiguratorul trebuie să plătească", a explicat procurorul Miguel Custodio pentru Daily Mail. "De obicei, rănile pasagerilor survin după coliziuni sau portiere trântite peste degete, lucruri de acest fel. Dar în vreme ce un proces despre contractarea unei boli cu transmitere sexuală în interiorul maşinii ar putea fi o premieră, asta arată până unde se poate întinde legea", a precizat el. "Lecţia este că oamenii trebuie să-şi lărgească perspectivele cu privire la ce reprezintă o pagubă". Compania GEICO nu a răspuns până acum solicitării de comentarii trimise de sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Milionară peste noapte, după ce iubitul i-a dat virusul HPV pe bancheta din spate a maşinii. Despăgubiri uriaşe cerute firmei de asigurări din SUA