Antena Meniu Search
x

Miracol de Crăciun: Un bărbat a supravieţuit după ce a rămas blocat în maşina sa timp de şase zile, în urma unui accident. Americanul a supravieţuit bând apă de ploaie

A avut un înger păzitor chiar de Crăciun. Un bărbat a supravieţuit, captiv în propria sa maşină, timp de şase zile, în urma unui accident de maşină. Americanul a supravieţuit doar cu apă de ploaie şi a avut noroc că temperaturile au fost blânde. Doi pescari i-au zărit într-un final o parte din autoturism.

de Monica Palade

la 28.12.2023, 18:15

Miracol de Crăciun: Un bărbat a supravieţuit după ce a rămas blocat în maşina sa timp de şase zile, în urma unui accident. Americanul a supravieţuit bând apă de ploaie - Indiana State Police

Marţi, doi bărbați căutau pește într-un râu din statul american Indiana, lângă Chicago, când au văzut ceva strălucitor acolo unde râul trece pe sub Interstate 94, o arteră imensă care leagă regiunea Marilor Lacuri de câmpiile nordice ale Statelor Unite.Pe măsură ce pescarii s-au apropiat, au observa un bărbat prins în spatele unui airbag.

A supravieţuit miraculos şase zile 

„În momentul în care i-am atins umărul, s-a întors, se trezea. Era în viață și era foarte fericit să ne vadă”, a declarat Mario Garcia, care a plecat la pescuit cu ginerele său. „Nu am văzut niciodată pe cineva atât de uşurat”, scrie 20 minutes.

Bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost apoi transportat cu avionul la un spital din apropiere, serviciile de urgență raportând „ răni grave”. „Este un miracol că este în viață astăzi și că acești doi domni au ajuns în acel pârâu”, a declarat Glen Fifield de la poliția Edmonton.

Din motive care rămân de stabilit, maşina a ajuns sub podul autostrăzii pe care circula. Carcasa sa a fost aproape imposibil de văzut de pe carosabil, potrivit autorităților. Victima le-a explicat bunilor samariteni care l-au salvat că a rămas blocat acolo de miercurea trecută, cu aproape o săptămână în urmă și că nu a putut ajunge la telefon. „A spus că a țipat și a țipat, dar nimeni nu l-a auzit. Dacă probabil că își datorează supravieţuirea temperaturilor blânde din weekendul de Crăciun din acest an, frigul urma să vină în timpul nopții de marți spre miercuri și „probabil că nu avea să mai reziste o zi”, a declarat Mario Garcia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Miracol de Crăciun: Un bărbat a supravieţuit după ce a rămas blocat în maşina sa timp de şase zile, în urma unui accident. Americanul a supravieţuit bând apă de ploaie