Antena Meniu Search
x

Galerie foto Miss Venezuela 2023 a murit la doar 26 de ani, după ce ar fi adormit la volan. Frumoasa tânără şi-ar fi prezis moartea pe reţelele sociale

Miss Venezuela 2023, Ariana Viera, ar fi adormit la volan în timp ce conducea prin Orlando, Florida, pe 13 iulie, intrând cu maşina în vehiculul din faţa ei. Medicii au resuscitat-o de două ori dar tânăra şi-a dat ultima suflare în drum spre spital.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 15:42

Mama ei, Vivian, a spus că paramedicii s-au grăbit la fața locului și i-au resuscitat fiica de două ori, dar ea a murit în drum spre spital, relatează The Sun. Într-o întorsătură tragică, Ariana a postat un videoclip pe pagina ei de Instagram în mai cu descierea: „Mă filmez pentru viitoarea mea înmormântare pentru că întotdeauna eu sunt în videoclipuri, nimeni altcineva nu o face”.

„Au resuscitat-o și apoi a făcut un atac de cord. Au reînviat-o, dar a murit când au dus-o la spital pentru îngrijirea traumelor. Fata mea a adormit, era obosită”, a susţinut mama ei.

Tânăra urma să reprezinte Venezuela la Miss World

Modelul, care deținea titlul de Miss Venezuela, urma să reprezinte ţara la concursurile Miss America Latină și Miss World anul acesta. Se pregătea să îşi facă debutul într-o prezentare de modă din New York. Ariana a avut o carieră de model în devenire și și-a înfiinţat, de asemenea, propria companie numită Full House Cleaning.

Pe acelaşi subiect

Presa locală a spus că tatăl victimei, care locuiește în Peru, a încercat să obţină o viză la timp pentru înmormântarea fiicei sale, pe 16 iulie, dar i s-ar fi eliberat documentul cu o zi prea târziu.

Fanii cu inima frântă ai Arianei au apelat la rețelele de socializare pentru a-şi împărtăși gândurile.

„Străluceşte mereu puternic. Te iubesc”, a spus unul dintre ei. „Este păcat să vezi pe cineva atât de plin de viață plecând în așa fel”, a adăugat alt utilizator. „Atât de tânără și cu prea multă viață înainte”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Miss Venezuela 2023 a murit la doar 26 de ani, după ce ar fi adormit la volan. Frumoasa tânără şi-ar fi prezis moartea pe reţelele sociale