Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mister după ce o mamă a fost găsită moartă pe plajă, la câţiva km distanţă de casă. Dispăruse de mai bine de o lună, spre disperarea familiei

Mister în cazul unei femei date dispărută în ianuarie, după ce haina și geanta ei au fost găsite pe plaja Donabate din Irlanda. Trupul ei a fost găsit adus de valuri în Blackpool, aproximativ o lună mai târziu.

de Redactia Observator

la 13.07.2022, 17:13

Bernadette Mary Connolly a fost dată dispărută pe data de 7 ianuarie, după ce geanta și haina ei au fost găsite pe o plaja Donadate. Aproximativ o lună mai tărziu, pe 4 februarie, un cadavru a fost adus de către valurile mării în Blackpool. Analizele ADN ale acestuia au confirmat faptul ca este al lui Bernadette, relatează Mirror.

Mama născută în Dublin a fost văzută ultima dată coborând dintr-un taxi în parcarea hotelului Shoreline din Donabate, în jurul orei 11:50, pe 7 ianuarie, după o anchetă la primăria din Blackpool.

Femeia de 49 de ani s-a îndreptat spre intrarea de pe plaja Donabate și la mai puțin de o oră, la ora 12:38, a făcut o poză cu telefonul ei, dorind să imortalizeze Malahide Bay.

“Vineri, 4 februarie, la ora 14:49, a fost făcut un apel la poliție cu privire la descoperirea unui cadavru spălat pe promenada din Blackpool, lângă treptele care duceau spre plajă. Această doamnă fusese găsită din cauza valurilor”, a declarat medicul legist, Alan Wilson.

Pe acelaşi subiect

Detectivii din Irlanda, asistați de poliția din Lancashire, au stabilit ca nu există crcumstanțe suspecte sau dovezi ale implicării altei persoane în moartea lui Bernadette. Un patolog nu a putut oferi o cauză medicală exactă a morții din cauza descompunerii care s-a extins asupra corpului ei.

Femeia stia să înoate, nu avea probele financiare și și-a petrecut ziua dispariției ca oricare zi din viaţa ei

Bernadette știa să înoate și că nu avea probleme financiare. Într-un raport către medicul legist, medicul de familie al lui Bernadette a spus că „nu a exprimat niciodată nimic despre încheierea propriei vieți”. Ba mai mult fiica lui Bernadette, Jade, şi-a păstrat speranţele până în ultimul moment. În lacrimi, a vorbit în timpul unei conferinţe de presă, ţinând în mână afişe cu fotografia mamei sale, povestind despre bunătatea mamei sale şi despre dragostea pe care aceasta o răspândea în jurul său. A rugat oamenii să o caute în continuare, crezând că se va termina coşmarul urât, iar mama ei va fi găsită în viaţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia lui Bernadette a numit ziua în care aceasta a dispărut „de rutină”, iar pe 6 ianuarie, cu o zi înainte de dispariție, ea a făcut o contribuție la prima de asigurări de sănătate care a fost descrisă ca „nu nesemnificativă”. În dimineața zilei de 7 ianuarie, descrisă în timpul anchetei ca o zi ca oricare alta, Bernadette a pregătit micul dejun, a băut o ceașcă de ceai cu părinții ei în jurul orei 10.30 și apoi a spus că „ar vrea să se plimbe”.

O anchetă este încă înd esfăşurare pentru a se stabili care au fost circumstanţele producerii tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Mister după ce o mamă a fost găsită moartă pe plajă, la câţiva km distanţă de casă. Dispăruse de mai bine de o lună, spre disperarea familiei