Antena Meniu Search
x

Misterul celor 3 cadavre în stare avansată de descompunere, găsite după ce au zăcut neştiute de nimeni un an în Munții Stâncoși din SUA

Trei cadavre în stare avansată de descompunere au fost găsite în Munții Stâncoși din Statele Unite ale Americii. Autoritățile cred că oamenii au murit anul trecut, deși dispariția lor nu a fost anunțată, relatează Sky News.

de Redactia Observator

la 14.07.2023, 15:28

Descoperirea, făcută în Munţii Stâncoşi din SUA
Descoperirea, făcută în Munţii Stâncoşi din SUA - Profimedia (scop ilustrativ)

Trei cadavre în stare avansată de descompunere au fost găsite în Munții Stâncoși. Primul cadavru a fost descoperit de un turist care a alertat autoritățile. Ulterior, alte două corpuri au fost găsite în apropiere.

Cum ar fi murit cei trei oameni

Autoritățile estimează că oamenii descoperiți într-o tabără cu corturi au murit anul trecut de foame sau de frig. Două cadavre se aflau într-un cort închis cu fermoarul, iar al treilea a fost găsit lângă o potecă din apropiere, relatează news.ro.

Polițiștii așteaptă rezultatele autopsiei și au început o anchetă. Până în prezent nu a putut fi făcută nicio legătură cu persoanele dispărute, aflate în baza de date a Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Misterul celor 3 cadavre în stare avansată de descompunere, găsite după ce au zăcut neştiute de nimeni un an în Munții Stâncoși din SUA