Antena Meniu Search
x

Misterul dispariției unei femei de pe o navă de croazieră pe care se afla cu familia. Detaliile cutremurătoare care ies la iveală după 6 ani

Dispariția din 2017 a unei femei, un mister și până în ziua de azi. Femeia a dispărit de pe nava de croazieră pe care se afla cu soțul și copiii și, de atunci, nu a mai fost găsită. Principalul suspect este chiar soțul ei care, în prezent, este acuzat de crimă și ascunderea unui cadavru. Procurorii cred că bărbatul ar fi ucis-o, apoi a băgat-o într-o valiză pe care a aruncat-o în ocean.

de Redactia Observator

la 15.10.2023, 16:50

Misterul dispariției unei femei de pe o navă de croazieră pe care se afla cu familia. Detaliile cutremurătoare care ies la iveală după 6 ani
Misterul dispariției unei femei de pe o navă de croazieră pe care se afla cu familia. Detaliile cutremurătoare care ies la iveală după 6 ani - LaRepubblica

După ani de zile de la incident, apar detalii despre ziua în care Li a dispărut fără urmă. Când menajera a ajuns în dreptul camerei în care Li și soțul ei erau cazați, a găsit agățat de clanță semnul cu „Nu deranjați”, care indica faptul că nu era nevoie de curățenie în acel moment. Potrivit anchetei, există un motiv pentru care acel semn stătea atârnat de clanța ușii: acea cameră conține misterul dispariției lui Li Yngley. femeia care a dispărut subit în timpul unei croaziere în Marea Mediterană. O enigmă pe care Curtea de Ase din Roma încearcă să o rezolve într-un proces în care soțul ei, Daniel Belling, este acuzat de omor și ascundere a unui cadavru, potrivit La Repubblica.

Li și Daniel călătoreau pe mare într-o croazieră unde urmau să viziteze Italia, Malta și Cipru. Un cuplu liniștit, cu doi copii. Totuși, într-o seară, angajații de pe vas au observat un detaliu ciudat. Li și Daniel au ieșit împreună din cameră însă, după câteva ore, bărbaul s-a întors singur.

Camerista a observat că ceva nu este în regulă

A doua zi, camerista a mers din nou la fiecare cameră în parte pentru a face curățenia zilnică. Când a ajuns în dreptul camerei lor, semnul cu „Nu deranjați” era încă agățat de clanța ușii. Totuși, camerele de supraveghere nu au detectat nimic anormal, care să trezească suspiciuni.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, bărbatul a fost întrebat de ce soția lui nu participă la vizitele de pe continent. „Nu a vrut să iasă”, avea să explice mai târziu soțul ei.

Zilele au continuat să treacă și nimeni nu a văzut-o pe femeie. Când croaziera s-a terminat, familia a părăsit nava, mai puțin Li. Întrebat unde este, el a spus că „a ieșit acum câteva momente”.

De atunci, misterul dispariției a început să se adâncească din ce în ce mai tare. Li Yngley a dispărut fără bani, documente, card sau viză. Totuși, un singur lucru lipsea: valiza femeii. Procurorii cred că a fost folosită de Daniel pentru a scăpa de cadavru.

Daniel a fost arestat și dus la închisoare la Regina Coeli și apoi eliberat, asta pentru că autoritățile nu au găsit probe care să-l incrimineze pe acesta cu adevărat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Misterul dispariției unei femei de pe o navă de croazieră pe care se afla cu familia. Detaliile cutremurătoare care ies la iveală după 6 ani