Antena Meniu Search
x

Galerie foto Misterul unei dispariții rezolvat la mai bine de un an și jumătate. Un CEO din Los Angeles, găsit mort după ce s-a urcat într-un Uber

La mai bine de un an și jumătate, misterul unei dispariții este pe cale să fie rezolvat. Un CEO din Los Angeles a fost găsit mort, după ce acesta a plecat cu un Uber.

de Monica Palade

la 09.05.2023, 22:17

Cadavrul lui Beau Mann, fondator al unei aplicații de sănătate digitală, a fost găsit în curtea unei proprietăți abandonate din Santa Monica luna trecută, după ce a dispărut fără urmă, au anunțat luni oficialii.

Descoperit după un an și jumătate de la dispariție

Sâmbătă, rămășițele au fost identificate ca fiind ale lui Beau Mann, care a fost văzut ultima dată pe 30 noiembrie 2021, a declarat poliția din Santa Monica. Bărbatul de 39 de ani a fost găsit la doar un kilometru și jumătate de locul unde l-a lăsat Uber-ul în ziua în care a dispărut, potrivit membrilor familiei.

Anchetatorii încearcă acum să afle cauza morții lui Mann. „Identitatea lui a fost confirmată datorită fișelor dentare. În acest moment, nu avem alte detalii despre ceea ce a dus la moartea lui”, a spus familia.

Pe acelaşi subiect

Mann a sunat după un Uber din apropierea biroului Sober Grid din Los Angeles, în după-amiaza zilei de 30 noiembrie. Ar fi trimis un mesaj la 911 în timp ce se afla în Uber înainte de a fi lăsat în Santa Monica. Rămășițele sale au fost localizate lângă blocul 2900 din bulevardul Santa Monica, la un kilometru și jumătate de locul în care a fost lăsat de Uber. „În ciuda eforturilor de a-l găsi, despre Beau nu s-a mai auzit nimic”, se arată în declarație, potrivit nypost.com.

Mann a fondat compania Sober Grid în 2015 ca „prima aplicație digitală care găzduiește o comunitate mondială online, 24/7, pentru persoanele aflate în recuperare”, după propria sa luptă cu drogurile și dependența. Compania a spus că a salvat mii de vieți de la dependență și a remarcat că spiritul lui Mann va trăi prin misiunea sa de a ajuta oamenii în nevoie.

„Beau a fost un suflet frumos care și-a petrecut cea mai bună parte a vieții ajutându-i pe alții”, a spus familia sa. „Ne este dor de zâmbetul lui molipsitor și de atitudinea lui pozitivă în fiecare zi. Știm că spiritul lui va trăi prin compania și pasiunea lui, Sober Grid, deoarece continuă să îi ajute pe cei care se luptă cu dependența”.

Logodnicul său, Jason Abate, a postat o declarație sfâșietoare pe Facebook. „Am atât de multe întrebări și niciun răspuns”, a scris el. „Frumosule, cum se poate să fi plecat, toate aceste amintiri atât de vii și tu ai plecat?… Încă mai am periuța ta de dinți acolo unde ai lăsat-o și fiecare cameră din această casă are spiritul tău frumos atașat de ea. Nu mă pot mișca nici măcar un centimetru fără să te văd pentru că totul are o amintire despre noi și nu pot să respir.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Misterul unei dispariții rezolvat la mai bine de un an și jumătate. Un CEO din Los Angeles, găsit mort după ce s-a urcat într-un Uber