Antena Meniu Search
x

Misterul unei dispariții: Un băiețel care parcă a intrat în pământ timp de 8 luni, a fost găsit bine mersi la aproape 2.000 km de casă, în SUA

Un băiețel dispărut în urmă cu 8 luni din Washington a fost găsit în Missouri. Breadson John a fost găsit în siguranță, doar că nu e clar ce căuta în Missouri, cum a ajuns acolo sau ce a făcut din iunie.

de Redactia Observator

la 22.02.2023, 18:33

Un băiețel care parcă a intrat în pământ timp de 8 luni, a fost găsit bine mersi la aproape 2.000 km de casă
Un băiețel care parcă a intrat în pământ timp de 8 luni, a fost găsit bine mersi la aproape 2.000 km de casă - FBI

Autoritățile au declarat că Breadson John, în vârstă de 8 ani, a dispărut în jurul datei de 17 iunie, când comunitatea locală era îngrijorată în legătură cu bunăstarea acestuia. O verificare la locuința din Vancouver, Washington, a stabilit că băiețelul lipsește de acasă, a precizat FBI.

Poveste încâlcită, dar cu final fericit

Poliția din Vancouver declara în decembrie că membrii familiei nu au furnizat informații despre locul unde în care se află Breadson. Ultimii tutori cunoscuți ai copilului au fost bunicii săi, se arată într-un comunicat al poliției din Vancouver, iar în decembrie 2022 aceștia au fost acuzați de ''imixtiune în custodie''.

Vineri, Breadson a fost găsit nevătămat cu ajutorul șerifilor din comitatul Jasper, Missouri, a precizat FBI, conform NBC News. Nu este clar ce căuta acolo, cum a ajuns acolo sau ce a făcut din iunie. FBI a descoperit că Breadson fusese dus în comitatul Jasper în luna august, informație care a dus apoi la recuperarea sa, de săptămâna trecută. Tot FBI spunea că Breadson s-a născut în Hawaii și vorbește engleza și chukeese, o limbă austroneziană vorbită în unele părți ale Microneziei.

În urmă cu două săptămâni, doi copii au fost găsiți dispăruți din Missouri de aproape un an. Copiii, în vârstă de 11 și 12 ani, au fost găsiți alături de mama lor, care nu îi are în îngrijire, într-un magazin alimentar din Florida.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Misterul unei dispariții: Un băiețel care parcă a intrat în pământ timp de 8 luni, a fost găsit bine mersi la aproape 2.000 km de casă, în SUA