Antena Meniu Search
x

Misterul unor "răpiri" bizare: două tinere, găsite fără haine şi înconjurate de arme, într-o casă din Spania. Fetele nu-şi amintesc ce li s-a întâmplat

O fată de doar 16 ani şi o tânără de 20 de ani au fost găsite fără haine într-o casă din Spania, înconjurate de arme. Cele două nu îşi amintesc cum au ajuns acolo, poveştile lor fiind însă extrem de asemănătoare: după o noapte în club, au urcat fiecare în câte o maşină şi s-au trezit acolo, speriate cumplit. Cinci bărbaţi au fost arestaţi, cu toate că dovezile ar indica faptul că "totul s-a petrecut cu consimţământul celor două fete".

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 16:00

Cinci tineri au fost arestaţi după descoperirea din Spania
Cinci tineri au fost arestaţi după descoperirea din Spania - Shutterstock (scop ilustrativ)

Un caz bizar le dă bătăi de cap poliţiştilor spanioli, după ce au descoperit două persoane - o fată de 16 ani din Marea Britanie şi o tânără de 20 de ani din Lituania - într-o casă din Marbella. Autorităţile au fost alertate de un apel venit chiar din partea adolescentei, care spune însă că nu-şi aminteşte nimic din cele întâmplate în ultimele zile. Ulterior, la numărul de urgenţă a sunat şi o prietenă de-a acesteia, îngrijorată că fata plângea disperată la telefon şi ar fi fost înconjurată de mai mulţi necunoscuţi înarmaţi. Apucase să-i spună toate acestea chiar înainte ca apelul să se încheie brusc, fără posibilitatea de a o contacta înapoi. La sosirea echipajelor de intervenţie, fata era înfăşurată doar într-o pătură, într-unul din cele două dormitoare şi le-a povestit poliţiştilor că are o amintire vagă despre o petrecere la care a luat parte, înainte să urce într-o maşină alături de doi bărbaţi.

Cinci tineri au fost arestaţi

Cealaltă femeie salvată, o lituaniancă de 20 de ani, era aproape dezbrăcată, în pat, lângă o armă. Povestea ei seamănă cu cea a adolescentei: fusese în club, urcase într-o maşină pentru a merge în alt bar de noapte, apoi i s-a rupt firul memoriei. Încă nu se ştie dacă între cele două femei găsite în casa din Spania există vreo legătură. Potrivit Mirror, cinci bărbaţi au fost deja arestaţi, între ei fiind şi un englez şi un irlandez. În locuinţă au fost descoperite şi o mecetă, un pistol şi o carabină. Englezul arestat, în vârstă de 20 de ani, ar avea o fractură la gleznă în urma unui salt de la etajul 1 - totul, în goana de a scăpa de poliţiştii aflaţi pe urmele sale. Cetăţeanul irlandez a fost prins în apropierea unui loc faimos pentru petreceri, în Puerto Banus. De asemenea, au fost arestaţi şi un marocan şi un finlandez - ambii de 17 ani.

Poliţia din Malaga a declarat că nu există dovezi ale unor acte de agresiune sexuală, iar cele două fete au mărturisit că au plecat în mod voluntar cu bărbaţii respectivi, după ce consumaseră alcool. "Ambele au primit îngrijiri medicale la spital. Investigaţiile continuă pentru a clarifica firul evenimentelor", au precizat reprezentanţii Poliţiei Naţionale din Spania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Misterul unor "răpiri" bizare: două tinere, găsite fără haine şi înconjurate de arme, într-o casă din Spania. Fetele nu-şi amintesc ce li s-a întâmplat