Antena Meniu Search
x

Moarte învăluită în mister a unui şofer român de TIR într-o parcare din Germania. Ionuţ avea doar 31 de ani şi a fost găsit chiar de fratele său

Moarte învăluită în mister pentru un şofer român într-o parcare din Germania. Ionuţ, un tânăr din Huşi, a fost găsit fără suflare în TIR-ul cu care transporta marfă chiar de fratele său, venit din Olanda să îl caute.

de Monica Palade

la 19.01.2022, 14:56

Pe trupul românului nu au fost găsite urme de violenţă, iar lângă el se aflau mai multe doze de energizant. Corpul bărbatului a fost preluat de autorităţi, iar medicii legişti urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate. Nu este exclus ca tânărul să fi făcut infarct.

Ionuţ plecase afară ca orice român în căutarea unei vieţi mai bune şi muncea mult, după cum spun apropiaţii săi, potrivit vremeanoua.ro.

"Dumnezeu să te ierte, prieten drag!"

”Cine crede că este ușor să fii șofer în comunitatea europeană, acela înseamnă că nu știe ce stres este, ce dificultăți întâmpini, mai ales când știi că, orice problemă ai avea tu, trebuie să te descurci mai mult singur”, „Dumnezeu să te ierte, colegule, ai plecat mult prea devreme”,

„Dumnezeu să te ierte, prieten drag! Ai plecat mult prea devreme și ne-ai lăsat cu sufletele sfîșiate, ai fost un băiat extraordinar, plin de fericire, nu duceai grija. Dumnezeu să te aibe în pază, suflet drag!”.

„Când îi aud pe unii că e foarte simplu să fii șofer, că ce mare lucru. Nu știți voi ce înseamnă să stai prin parcări, să vină hoții, albaneji sau alte nații, cu cuțitele gata să te omoare, dacă nu îi lași să fure tot din TIR. Iei un ban, nu spun că nu, dar frica și stresul tău te pot băga în pământ. Apoi, oboseala e mare! Când am lucrat la o firmă de transport marfă din Cehia, ne punea să tragem tare și nu conta odihna, nu conta nimic. Doar să facem transporturile. Îmi era frică să nu adorm la volan, să fac vreo nenorocire. E amară pâinea în străini, vă spune cineva care a muncit 11 ani la șoferie în comunitatea europeană. Nu m-aș mai întoarce niciodată. Să se facă locuri de muncă bine plătite în țară, nu să se ducă românii slugi în țări străine. Dumnezeu să îl ierte pe acest copil, că e un copil față de mine. Condoleanțe familiei”, au scris colegii şi prietenii săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Moarte învăluită în mister a unui şofer român de TIR într-o parcare din Germania. Ionuţ avea doar 31 de ani şi a fost găsit chiar de fratele său