Antena Meniu Search
x

Mihăiță a fost ucis cu 12 lovituri de cuțit și abandonat pe un drum, în Italia. Familia românului este revoltată: "Îl mai caută cineva pe ucigaș?"

"Îl mai caută cineva pe ucigașul lui Mihăiță Radu", este strigătul lui Filippo Polisena, avocatul familiei tânărului român ucis cu 12 lovituri de cuțit și abandonat la marginea unui drum din Porto Sant’Elpidio, o localitate din regiunea Marche, Italia. La aproape 2 ani de la omor, nu există niciun suspect, iar familia face din nou un apel pentru prinderea criminalului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.01.2022, 15:13

Mihăiță a fost ucis cu 12 lovituri de cuțit și abandonat pe un drum Italia. Familia românului este revoltată: "Îl mai caută cineva pe ucigaș?" - corriereadriatico.it

În iulie 2020, la șase luni de la asasinat, avocatul Polisena le cerea anchetatorilor să meargă înainte cu investigațiile și să facă lumină în cazul asasinării românului de 31 de ani. 

"Au trecut șase luni și nu există un minim rezultat, nu există niciun suspect. Trecerea timpului într-un astfel de caz nu poate fi decât un semn rău, pentru că pot fi pierdute probe", declarat atunci Filippo Polisena. Tot atunci avocatul italian a făcut și un apel public către cei care puteau ajuta la prinderea criminalului: "Oricine știe ceva despre această crimă sau a văzut ceva, să meargă la poliție. Să nu-i fie teamă și să vorbească". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit presei din Italia, cercetările în cazul crimei din Porto Sant’Elpidio s-ar fi restrâns în jurul unui grup de cunoscuți ai românului, care, în seara morții acestuia, l-ar fi întâlnit pe Mihăiță. Ar fi avut loc o ceartă, care s-ar fi încheiat cu o tragedie. Avocatul Polisena spune, însă, că acel fir al investigației s-a blocat brusc, iar verificările au fost date uitării.

Pe acelaşi subiect

Acum, la aproape 2 ani de la crimă, familia românului este revoltată și întreabă din nou: Cine l-a ucis pe Mihăiță? Și, mai presus de toate: Îl mai caută cineva pe ucigaș?

Mihăiță Radu avea un fiu de 6 ani

Mihăiță Radu avea 31 de ani, lucra în Italia la o fabrică de ambalaje din Castellano și era voluntar la asociația "Croce Verde". În 17 februarie 2020, cadavrul său a fost găsit de un trecător, pe un câmp de lângă Porto Sant’Elpidio, în Macerata.

Tânărul fusese atacat și înjunghiat de 12 ori în spate.

Bărbatul era despărțit de soție și avea un fiu în vârstă de 6 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Mihăiță a fost ucis cu 12 lovituri de cuțit și abandonat pe un drum, în Italia. Familia românului este revoltată: "Îl mai caută cineva pe ucigaș?"