Antena Meniu Search
x

Foto Moarte învăluită în mister: Familie executată la două ore după ce tatăl le-a spus polițiștilor că este ''urmărit''

Patru persoane din aceeaşi familie au fost găsite moarte la mai puțin de două ore după ce tatăl a spus poliției că simte că este urmărit. Atât părinţii, cât şi copiii aveau răni cauzate prin împuşcare. 

de Redactia Observator

la 25.04.2022, 16:37

- Daily Star

Descoperirea înfiorătoare a avut loc în Carolina de Nord, SUA. Pe 18 aprilie, în jurul orei 12.11, tatăl Aschod Ewing-Meeks, 26 de ani, iubita Ashton Brown, 26 de ani, și copiii - Bella, de patru ani, Brixx, de opt luni - au ajuns în holul biroului șerifului din Davie. Șeriful JD Hartman a explicat într-o conferință de presă că familia nu a specificat de ce a vrut să vorbească cu un om al legii, dar a specificat că Ewing-Meeks a întrebat dacă poate obţine un permis de port armă. 

Iubita lui Brown a sunat apoi la poliție la ora 12.35, cerând din nou să vorbească cu unul dintre poliţişti. Când cineva a sunat înapoi, ea a explicat că sună în numele iubitului ei și i-a dat telefonul. În timpul mai multor apeluri ulterioare, Ewing-Meeks i-a spus omului legii că simte că cineva îl urmărește, conform Daily Star

În jurul orei 14.00, un martor a spus că a văzut cuplul certându-se în grădina din față, înainte de a se întoarce în casă. La ora 14.17, întreaga familie a fost găsită împușcată, după ce un trecător a observat că ieşea fum din respectiva locuinţă. Se pare că tatăl a fost găsit cu o armă în mână. Poliția suspectează acum că a fost un incident de tip crimă-sinucidere, Ewing-Meeks ucigându-și familia, dând foc casei și împușcându-se ulterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Moarte învăluită în mister: Familie executată la două ore după ce tatăl le-a spus polițiștilor că este ''urmărit''