Antena Meniu Search
x

Moarte învăluită în mister: O soţie maltratată de soţ a devenit principala suspectă în cazul uciderii bărbatului, în Italia

Moartea unui italian de 56 de ani ridică multe semne de întrebare. Deşi iniţial se credea că bărbatul a suferit un accident cu bicicleta, acum se crede că bărbatul a fost ucis, iar principala suspectă este nimeni alta decât soţia sa.

de Monica Palade

la 16.02.2022, 19:14

Moarte învăluită în mister: O soţie maltratată de soţ a devenit principala suspectă în cazul uciderii bărbatului, în Italia

Floriana Cojana, în vârstă de 64 de ani, este cercetată acum pentru omor voluntar. Femeia fusese în repetate rânduri maltratată de bărbat.

Ultimul incident ar fi avut loc cu doar trei luni şi jumătate înainte de a dispărea şi de a fi găsit fără viaţă, când femeia a fost internată cu răni grave la faţă. Le-a spus medicilor că a fost bătută de soţ cu un băţ.

De la accident la crimă

Antonangelo Lecca a fost dat dispărut la începutul anului şi a fost găsit mort pe 10 ianuarie, într-un pârâu din localitatea Bau Mannu. Ipoteza inițială a fost că bărbatul ar fi căzut de pe bicicletă, găsită nu departe de cadavru, și că trupul neînsuflețit ar fi fost împins de curent.

Doar că fracturile și rănile i-au convins pe anchetatori să ia în calcul ipoteza omorului. Autopsia a stabilit că pe corp au fost găsite trei răni și fracturi de craniu care „nu erau compatibile cu locul descoperirii”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Moarte învăluită în mister: O soţie maltratată de soţ a devenit principala suspectă în cazul uciderii bărbatului, în Italia