Antena Meniu Search
x

Foto Moarte învăluită în mister: Rămășițele a doi australieni care se iubeau în secret au fost găsite într-un loc de campare

Crima care a îngrozit o întreagă comunitate a fost în sfârșit deslușită. Polițiștii au confirmat că rămășițele umane găsite într-un loc de campare îndepărtat din Australia sunt cele ale unor iubiți secreți, care fuseseră dați dispăruți, pe numele lor Russell Hill și Carol Clay.

de Redactia Observator

la 14.02.2022, 15:06

Rămășițele a doi australieni care se iubeau în secret au fost găsite într-un loc de campare
Rămășițele a doi australieni care se iubeau în secret au fost găsite într-un loc de campare - Vic Police via Daily Mail

Poliția a anunțat evoluția majoră în cazul care a cuprins Australia într-o scurtă declarație publicată luni după-amiază: ''Poliția din Victoria poate confirma că testele criminalistice pentru rămășițele umane situate lângă Dargo în noiembrie 2021 au fost acum finalizate. Acestea sunt ale lui Russell Hill și Carol Clay. Întrucât chestiunea este în fața instanței, nu vom face niciun alt comentariu. Nu vom aduce un purtător de cuvânt sau nu vom facilita alte interviuri în acest moment.''

Deznodământul va aduce în sfârșit alinare familiei

Anunțul vine după ce pilotul Jetstar Gregory Lynn, în vârstă de 55 de ani, a fost arestat în noiembrie și acuzat de crimă, la aproximativ 20 de luni după ce aceștia au dispărut dintr-un camping rural, în timp ce se aflau la o întâlnire secretă, în martie 2020.

Se înțelege că rămășițele au fost găsite nu departe de suprafață, după patru zile de căutări ample în respectiva zonă. Descoperirea a avut loc la doar câteva zile după ce Lynn a fost arestat. Bărbatul a fost revocat de la slujba sa de pilot în aceeași zi.

Cuplul în vârstă a fost văzut ultima dată pe 20 martie 2020, când domnul Hill a sunat și a spus că se afla în Wonnangatta Valley. Trecătorii au găsit mașina acestuia distrusă de un incendiu provocat la locul de campare, conform Daily Mail.

Confirmarea rămășițelor umane va aduce în sfârșit un sentiment de liniște familiilor, care după aproape doi ani de mister strânseseră o mulțime de frustrări. De când au dispărut cei doi, au circulat zvonuri despre cine ar fi putut fi implicat, inclusiv sugestii că aceștia ar fi fost atacați de vânători. Principalul suspect riscă acum închisoare pe viață dacă va fi condamnat pentru dublă crimă și urmează să se întoarcă în instanță pe 31 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Moarte învăluită în mister: Rămășițele a doi australieni care se iubeau în secret au fost găsite într-un loc de campare