Antena Meniu Search
x

Moartea suspectă a unei tinere de 26 de ani. Un bărbat de 51 de ani a fost arestat pentru crimă și viol, în Manchester

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost acuzat de violul și uciderea unui femei în vârstă de 26 de ani, care a fost găsită mortă joi, în zona Manchester.

de Maria Dogaru

la 27.08.2022, 16:59

Lizzy McCann din Dukinfield, Greater Mancheter, a murit la o proprietate de pe Manchester Road, Ashton Under Lyne, potrivit Dily Mail.

Deși un prim suspect a fost arestat, poliția face apel către toți oamenii care ar putea deține informații despre crimă

Simon Goold, în vârstă de 51 de ani, din Manchester Road, a fost acuzat de crimă, viol și agresiune prin penetrare de către poliția din Greater Manchester (GMP). El a fost arestat preventiv și urmează să apară astăzi în instanță.

Potrivit rețelelor de socializare a lui Lizzy, ea a lucrat anterior la organizația de caritate Barnardo's și a studiat asistența socială la Tameside College. Ea a vorbit anterior în sprijinul problemelor de sănătate mintală și conștientizarea autismului.

 „În numele tuturor celor implicați în această investigație, transmit condoleanțe familiei lui Lizzy. Au fost detașați ofițeri special instruiți pentru a menține legătura cu aceștia. Suntem conștienți de impactul pe care l-a avut vestea morții lui Lizzy asupra comunității în ultimele 24 de ore, așa că ofițeri suplimentari rămân în zonă pentru a asigura siguranța tuturor. Deși un suspect a fost acuzat, anchetele noastre sunt în desfășurare, așa că continuăm să facem apel pentru oricine are informații care ne pot ajuta să ne contacteze, în mod anonim, cât mai curând posibil”, a declarat Inspectorul șef detectiv, Liam Boden.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Moartea suspectă a unei tinere de 26 de ani. Un bărbat de 51 de ani a fost arestat pentru crimă și viol, în Manchester