Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Modul total neobișnuit și banal prin care un tânăr câștigă o mică avere, în timpul liber. Spune că oricine o poate face: "Am avut succes imediat"

Un tânăr de 30 de ani din UK câștigă o mică avere printr-o metodă de-a dreptul neobișnuită și spune că oricine o poate face. 

de Redactia Observator

la 10.08.2024 , 15:54

Modul total neobișnuit și banal prin care un tânăr câștigă o mică avere, în timpul liber. Spune că oricine o poate face
Modul total neobișnuit și banal prin care un tânăr câștigă o mică avere, în timpul liber. Spune că oricine o poate face - Mikhail Chekhrinov/YouSpotProperty

Mikhail Cekhrinov câștigă bani frumoși dintr-o activitate neobișnuită, însă extrem de ușoară. El a spus că banii pe care îi câștigă îl ajută să-și plătească majoritatea vacanțelor pe care le are în jurul lumii, potrivit The Sun.

Tânărul de 30 de ani raportează la YouSpotProperty casele abandonate pe care le întâlnește în drumul lui iar pentru asta este răsplătit cu diferite sume de bani sau vouchere, atunci când casa raportată îndeplinește criteriile lor.

Modul inedit prin care strânge anual o mică avere

Articolul continuă după reclamă

Cu toate acestea, în cazul în care compania poate achiziționa locuința, o poate renova și pune din nou în funcțiune, persoana care a observat-o și raportat-o va primi 1% din prețul de achiziție. După ce a raportat mai multe proprietăți până acum, Mikhail a câștigat mii de euro, iar acest lucru l-a ajutat să organizeze mai multe vacanțe în străinătate.

Anul acesta, a călătorit deja prin Azore, Muntenegru și Italia - și a plătit călătoriile cu banii pe care i-a câștigat din raportarea caselor abandonate. Mikhail a fost primit până acum peste 210 de vouchere și patru plăți „1%” pentru casele pe care YouSpotProperty a putut să le cumpere și să le readucă în folosință. În ultimul an a câștigat peste 9.300 de euro doar din această activitate.

„Am avut succes imediat după ce am primit un voucher de la prima proprietate pe care am văzut-o. Mi-am propus imediat să raportez casele care păreau abandonate. Pentru mine, fiecare casă care pare abandonată este întotdeauna un fel de mister, deoarece în spatele fiecăreia dintre ele se află o poveste a unei persoane sau a unei familii", spune Mikhail.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Mapamond » Modul total neobișnuit și banal prin care un tânăr câștigă o mică avere, în timpul liber. Spune că oricine o poate face: "Am avut succes imediat"