Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o mamă şi fiica ei sunt ucise pe trecerea de pietoni de un şofer cu 120 km/h. Tânărul de 22 de ani, eliberat pe cauţiune

O mamă şi fiica ei de doar 21 de ani au fost ucise pe trecerea de pietoni, după ce un şofer a ignorat semaforul roşu şi le-a izbit din plin, sub privirile îngrozite ale celorlalţi trecători. Tânărul de 22 de ani a fost eliberat pe cauţiune, potrivit datelor din instanţă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 27.02.2024, 11:44

Vezi și

Tânărul de 22 de ani, acuzat că a condus cu viteză şi a spulberat mortal o mamă şi pe fiica ei, în timp ce plecau de la un concert Drake din Missouri, a fost eliberat pe cauțiune. Monte Henderson a fost eliberat din închisoare vineri dimineață după ce a plătit 20.000 de dolari, adică 10% din cauțiunea sa de 200.000 de dolari, conform înregistrărilor instanței.

Mamă şi fiică, ucise pe trecerea de pietoni

Poliția a declarat că Henderson a fost arestat pentru două capete de acuzare de omucidere involuntară de gradul întâi. Într-o declarație anterioară, poliția a remarcat că tânărul conducea un Jeep Grand Cherokee în centrul orașului St. Louis pe 14 februarie când a trecut pe roșu și le-a lovit în plin, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni, pe Laticha "Lety" Bracero, 42 de ani, și Alyssa Cordova, 21 de ani, din Chicago, Illinois.

Momentul şocant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Imaginile arată Jeepul trecând în viteză prin intersecţie, înainte de a lovi alt vehicul şi de a intra în femei. Potrivit datelor din anchetă, vehiculul circula cu o viteză mai mare de 120 de km pe oră. Un ofițer a remarcat că "pe baza celor prezentate și a gravității acuzațiilor, cred că inculpatul nu este probabil să apară voluntar la o citare și este un pericol pentru comunitate."

Pe acelaşi subiect

O pagină de strângeri de fonduri a fost creată pentru a susţine financiar familia celor două în următoarea perioadă, precum şi cu costurile celor două înmormântări. Laticha mergea adesea la concerte alături de fiica ei Alyssa, iar înainte de momentul tragediei participaseră la un concert Drake.

"Familia este extrem de devastată de această tragedie oribilă. Cele două erau inseparabile și aveau o legătură puternică."

Şoferul vinovat urmează să apară în instanță marți dimineață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Momentul în care o mamă şi fiica ei sunt ucise pe trecerea de pietoni de un şofer cu 120 km/h. Tânărul de 22 de ani, eliberat pe cauţiune