Antena Meniu Search
x

Momentul în care un bebeluş îşi cunoaşte pentru prima şi ultima oară tatăl, aflat pe patul de moarte, după ce a fost bătut cu bestialitate pe stradă

Un tată aflat pe patul de moarte și-a "întâlnit" fiica nou-născută pentru prima dată în spital, cu puțin timp înainte ca aparatele care îl ţineau în viaţă să fie oprite.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.05.2024 , 13:00

George Fenlon, în vârstă de 23 de ani, a murit la trei luni după ce a fost atacat şi bătut cu bestialitate în Blackpool, Anglia. Partenera sa, Beth Turner, era însărcinată în momentul atacului și a născut-o pe Clara Georgia cu două săptămâni înainte de moartea lui George.

Deși nu și-a mai recăpătat cunoștința, iubita lui şi-a dorit să creeze o conexiune între el şi fiica sa, în ultimele sale clipe. Momentul emoţionant a fost surprins într-o fotografie făcută de mama lui George, Melissa, în vârstă de 53 de ani. „Privind înapoi acum, nu sunt sigură cum am reușit să trecem cu toții prin asta, gama de emoții prin care a trebuit să trecem a fost îngrozitoare. Beth a vrut ca Clara să îl cunoască pe George și să petreacă puțin timp cu el, așa că a făcut cezariană și a stat câteva săptămâni în spital cu el, unde l-a văzut în fiecare zi. A fost important că a făcut asta pentru că avem amintiri, avem poze. Spitalul a făcut multe pentru familia noastră, avem și mici amprente cu mâinile lui Clara și ale lui George împreună.”

Bărbatul, bătut cu bestialitate pe stradă

Articolul continuă după reclamă

Poliția a fost chemată în jurul orei 2 dimineața, pe 15 august anul trecut, pentru a raporta o agresiune. Ei au descoperit că George, barman la Revolution Bar, suferise răni grave la cap. A fost transportat de urgență la Royal Preston Hospital și conectat la aparate pentru a fi ţinut în viaţă. A fost nevoie de trei luni ca George să fie stabilizat suficient pentru a-și întâlni fiica, însă el nu și-a revenit niciodată complet. A murit în mod tragic în spital pe 22 noiembrie.

Pe acelaşi subiect

O autopsie a constatat că moartea sa a fost cauzată de complicațiile unei traume craniene. Rhys Jones, în vârstă de 26 de ani, din Cannock, Staffs, a fost acuzat de crimă și va fi judecat în iunie.

„Eram cu toții în stare de șoc, nu eram siguri ce se întâmplă. Unul dintre prietenii lui a fost cel care a sunat, a spus că s-a întâmplat ceva, dar nimeni nu știa sigur ce. Apoi am auzit că George a fost internat la Royal Preston Hospital și nu știam de ce, dar când am primit mai multe informații, am aflat că avea o rană gravă la cap, așa că Preston era cel mai bun loc în care să fie transferat”, a povestit mama lui, Melissa. Iubita lui era însărcinată în șase sau șapte luni în acel moment, așa că eram cu toții în stare de șoc, iar când l-am văzut a fost destul de îngrozitor.”

La șase luni de la moartea sa, Melissa speră acum să lase ceva în urmă în amintirea sa. A organizat un eveniment de strângere de fonduri în luna iulie, numită „The Fenlon Football Funday”, care va cuprinde un turneu de fotbal și divertisment pentru copii. „El voia doar să îi facă pe oameni să râdă, era un tip care iubea distracția și era foarte liniştit, nimic nu îl deranja, ca să fiu sinceră. Emisiunea TV preferată a Clarei este Teletubbies, iar el era ca un mare Teletubby și este trist că Clara nu va trăi niciodată această experiență. Așa că această zi este şi pentru Clara și pentru toți prietenii lui George, pentru a-i păstra vie memoria”, a mai spus ea, potrivit Mirror. „George a fost atât de popular încât va fi frumos ca tinerii din Blackpool să nu fie triști, ci să-și amintească de George prin Clara. Dacă anul acesta va fi un succes, sper că va fi un eveniment anual. Este exact ceea ce era George, era un tip amuzant care iubea fotbalul, așa că este ceea ce și-ar fi dorit George - ca toată lumea să aibă o zi frumoasă”.

Revolution Bar, unde a lucrat George, continuă festivitățile seara și va crea un cocktail în numele său. Toate încasările vor fi direcționate către Elliot's place, o organizație caritabilă locală dedicată sprijinirii tinerilor bărbați în ceea ce privește sănătatea și bunăstarea lor mintală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Mapamond » Momentul în care un bebeluş îşi cunoaşte pentru prima şi ultima oară tatăl, aflat pe patul de moarte, după ce a fost bătut cu bestialitate pe stradă