Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un tată ia la pumni un pedofil care tocmai ce-i hărţuise fiica în lift, într-un bloc din Surgut, Rusia

Camerele de supraveghere au filmat momentul în care un bărbat furios ia la pumni un tânăr ce tocmai îi hărțuise în lift fata de 13 ani. Copila a ieșit din ascecensor tremurând, i-a spus părintelui care o aștepta ce s-a întâmplat, moment în care tatăl decide să-i dea pedofilului o lecție.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.05.2022, 15:55

Momentul în care un tată ia la pumni un pedofil care tocmai ce-i hărţuise fiica în lift, într-un bloc din Surgut, Rusia - capturi video rus.jauns.lv

Incidentul a avut loc pe 2 ianuarie, într-un imobil din orașul Surgut, Rusia, și a fost surprins de o cameră de supraveghere instalată în lift. Imaginile îi arată pe tânărul de 27 de ani și pe fata de 13 ani singuri, în ascensor. La un moment dat, bărbatul o înghesuie pe copilă într-un colț și încearcă să o sărute cu forța. 

Imediat ce liftul ajunge la parter și se deschide ușa, fata se smulge din brațele individului și aleargă tremurând de frică la tatăl ei, care o aștepta.

Tătăl l-a luat la pumni pe perversul care-i hărțuise fiica în lift

Când și-a văzut fiica plângând, bărbatul a fugit să-l prindă pe agresor. L-a ajuns din urmă, l-a luat la pumni și l-a târât în afara liftului, pe coridorul blocului, moment în care filmarea se oprește.

Potrivit portalului de știri ura.news, părintele ar fi sunat la poliție. Autoritățile nu au confirmat și nici infirmat faptul că pedofilul a fost arestat, însă au precizat că s-a deschis un dosar penal în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Momentul în care un tată ia la pumni un pedofil care tocmai ce-i hărţuise fiica în lift, într-un bloc din Surgut, Rusia