Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un valet loveşte un Ferrari în valoare de 3 milioane de lire sterline, chiar în faţa proprietarului, într-o parcare din Monaco

Un valet a avut parte de o zi îngrozitoare la locul de muncă după ce a lovit o maşină extrem de scumpă, chiar în fața proprietarului. Totul a avut loc în Monaco, potrivit The Sun.

de Antonia Roşu

la 24.08.2022, 17:06

Un valet a lovit un Ferrari, chiar în faţa proprietarului
Un valet a lovit un Ferrari, chiar în faţa proprietarului - YouTube

Videoclipul începe cu un La Ferrari albastru, condus pe străzile din Monaco. Maşina oprește pe marginea drumului, în faţa proprietarul care aștepta, în spatele unor scutere parcate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Valetul stă o vreme în mașină cu motorul pornit, încercând probabil să localizeze frâna de mână. După un timp, deschide ușa și coboară din Ferrari, motorul fiind încă pornit. Câteva secunde mai târziu, Ferrari-ul începe să avanseze singur.

Pe acelaşi subiect

"La Ferrari" valorează aproximativ 3 milioane de lire sterline

Valetul încearcă cu disperare să sară înapoi în mașină și să o oprească. Ferrari-ul se izbește însă de mopedele parcate. Automobilul de lux a suportat o mulțime de zgârieturi pe aripa frontală din fibră de carbon.

Modelul La Ferrari se ridica la suma de 1 milion de lire sterline când a fost pusă în vânzare, însă faptul că sunt extrem de rare a crescut valoare bolidului la 3 milioane de lire sterline sau chiar mai mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Momentul în care un valet loveşte un Ferrari în valoare de 3 milioane de lire sterline, chiar în faţa proprietarului, într-o parcare din Monaco