Antena Meniu Search
x

Galerie foto Momentul înfiorător când părul unei mame din SUA se aprinde când suflă în lumânări sub ochii invitaţilor îngroziţi

O petrecere de aniversare care a fost la un pas să se termine cu o tragedie. O mămică a şase copii, care găzduia o petrecere comună cu fiul ei, în vârstă de șapte ani, în Ogden, Utah, Statele Unite, a văzut moartea cu ochii, după ce părul i-a luat foc în timp ce încerca să sufle în lumânări.

de Monica Palade

la 06.12.2021, 19:03

Părul Anei Oosterhouse s-a aprins imediat, iar flăcările s-au urcat repede în partea dreaptă a capului, sub privirile şi ţipetele îngrozite ale invitaţilor. Aceştia s-au grăbit să stingă flăcările, iar avocata în devenire nu a suferit, din fericire, daune permanente, dar părul, sprâncenele și genele i-au fost arse. În plus, s-a ales şi cu ceva arsuri pe față.

La un pas de tragedie

„Mi-am văzut toată viața trecând prin fața ochilor mei. A fost o experiență foarte suprarealistă și s-a întâmplat atât de repede. Am crezut că o să iau foc, că o să-mi ard tot părul și o să am arsuri grave. Reacţia mea iniţială a fost, evident, că voiam să-l sting, dar cel mai mult eram îngrijorată să mă asigur că nimeni altcineva nu a luat foc, motiv pentru care nu am lăsat tortul din mână. S-a simțit ca o experiență trăită în afara corpului și nu mi-am dat seama ce se întâmplă în acel moment. Sunt atât de recunoscătoare că familia mea a fost acolo pentru a-l stinge înainte să ardă mai mult”, a povestit femeia.

Ana a spus că nu va mai pune niciodată mai mult de două lumânări pe un tort după incidentul înfiorător. „Erau 15 copii care stăteau chiar în fața mea, dacă aș fi scăpat tortul, ar fi putut să-mi aprindă casa sau să îmi ia foc una dintre nepoate, nepoți sau chiar copiii mei. Ar fi putut fi foarte rău. Aș fi putut ajunge la spital, casa mea ar fi putut arde, familia mea ar fi putut arde cu ea și sunt lucruri despre care nu crezi că s-ar putea întâmpla când aprinzi un tort de ziua de naștere”, a mai povestit Ana Oosterhouse.

Pe acelaşi subiect

O altfel de aniversare

Ana a spus că în mod normal nu folosește atât de multe lumânări, dar nu a găsit decorațiunile obișnuite numerotate pe care le folosește în mod normal. „Am avut un sentiment rău despre asta încă de la început. Fiica mea a pus lumânările pe tort înainte de începerea petrecerii și chiar și atunci am spus: „Nu mă simt bine în privința acestor lumânări, dar asta e".

Ei cântau la mulți ani și nepoata mea mică era chiar lângă mine și am simțit-o suflând în lumânările mele, așa că m-am aplecat puțin să mă ajute și atunci mi-a ieșit părul și a luat foc. Am înghețat, lucru pentru care sunt recunoscătoare și m-am simțit cu adevărat copleșit[ în acel moment. Tocmai am auzit „Doamne” și toată lumea a început să țipe. Soțul, sora și fratele meu au alergat la mine și au început să-mi lovească părul și fața cu mâinile pentru a stinge focul. Din fericire, pentru că nu aveam apă în apropiere. Mi-a afectat puțin ochiul drept, deoarece vederea mea este destul de încețoșată. Este dureros, când mă uit în jur, încă simt că arde”, a mai spus mama.

Ana, care în acel moment nu avea părul dat cu nimic, a spus că a suferit și arsuri la obraz, ureche și bărbie. Sprâncenele i-au fost, de asemenea, „pârlite” și extensiile de gene drepte au fost și ele arse.

Ana a spus: „Toată lumea era speriată și îngrozită pentru că au crezut că sunt complet arsă și odată ce au văzut că sunt ok au început să facă glume despre asta. Familia mea are o grămadă de glumeți și când am ieșit din baie au cântat melodia Alicia Keys Girl on Fire. Am fost uşurată că am scăpat cu bine şi, după aceea, am râs. Familia mea încă mai glumește și spune: „Anul viitor tu și Hunter trebuie să faceți o petrecere cu foc și gheață” și toţi spun să îmi iau un stingător de Crăciun. Probabil că nu voi avea lumânări pe tort cel puțin câțiva ani de acum înainte. Toată lumea din familia noastră este foarte atentă acum la lumânări, doar pentru că nu te gândești la aceste lucruri care s-ar putea întâmpla”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Momentul înfiorător când părul unei mame din SUA se aprinde când suflă în lumânări sub ochii invitaţilor îngroziţi