Antena Meniu Search
x

Momentul înfiorător în care un bărbat din Australia rămâne cu capul prins între peron şi metrou. Mecanic: "Am simţit că e o urgenţă"

Momente înfiorătoare au fost filmate pe peronul unei staii de metrou din Australia. Un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a scăpat ca prin minune după ce a căzut cu capul între peron şi garnitura de metrou aflată în mişcare.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 10.02.2022, 17:42

Bărbatul a scăpat ca prin minune
Bărbatul a scăpat ca prin minune - Captură Video

Imaginile au fost surprinse în staţia Eastwood din Sydney. Bărbatul, care potrivit martorilor se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, se dezechilibrează şi cade rămânând blocat între peron şi metrou. Ceilalți călători din tren și personalul din staţie au fost văzuți încercând să-l salveze pe bărbatul în stare de ebrietate, care era conștient și respira.

A scăpat ca prin urechile acului

El a fost salvat şi tratat pentru o accidentare la cap la locul incidentului, iar în cele din urmă, transportat la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale suplimentare, scrie Daily Star. Mecanicul a transmis pentru presa străină că şi-a dat seama imediat că cineva este în pericol.

”Am simţit că este un fel de urgență, așa că am tras frâna la maxim pentru a opri trenul. A trebuit să-l rostogolesc spre peron, ca să-i pot mişca brațul într-un mod care să nu-l rănească mai mult și da, să-i trag brațul dintre tren și peron”, a spus mecanicul

Pe acelaşi subiect

Ministrul Transporturilor din New South Wales, David Elliott, a spus că acest caz ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru călători.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Momentul înfiorător în care un bărbat din Australia rămâne cu capul prins între peron şi metrou. Mecanic: "Am simţit că e o urgenţă"