Antena Meniu Search
x

Momentul miraculos în care un băiat de 9 ani cu autism este scos viu dintr-un râu, în Australia. Dispăruse de câteva ore bune

Un băiețel de nouă ani cu autism a fost găsit şi scos în viaţă din râul Maribyrnong, Australia, la mai bine de două ore după ce a fost dat dispărut de familie.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.01.2023, 20:48

Imagini de la faţa locului
Momentul miraculos în care un băiat de 9 ani cu autism este scos viu dintr-un râu - Youtube / 7NEWS Australia

Copilul dispăruse din suburbia Braybrook de la vest de Melbourne, în jurul orei 17.30 pe 2 ianuarie. Două ore mai târziu, o persoană a alertat autorităţile dupăc e l-a văzut în apă, zbătându-se să rămână la suprafaţă.

Un agent de poliţie a intervenit şi a reuşit să scoată copilul din râu. Aflat în stare de şoc, tremurând şi incapabil să meargă, micuţul a fost cărat în braţe de Jesse Kozak, care a declarat că dacă nu ar fi fost observat de un localnic din zonă, „consecințele ar fi fost tragice”.

Tremura în apă și când am reușit să-l salvăm, era epuizat și nu putea să meargă. Am fost șocați când ne-am dat seama că a fost dat dispărut în Braybrook și a reușit să ajungă în josul râului până la Avondale Heights”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Băiatul a fost salvat lângă Peerless Ct din Avondale Heights, la aproximativ doi kilometri și jumătate de locul unde a fost văzut ultima dată. El a fost transportat pe braţe aproximativ 1,5 km până în zona în care se aflau paramedicii.

Kozak, poliţistul care a ajuns primul la faţa locului şi a reuşit să scoată copilul din apă a dorit să mulţumească public persoanei care a alertat autorităţile şi a ajutat astfel la salvarea micuţului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Momentul miraculos în care un băiat de 9 ani cu autism este scos viu dintr-un râu, în Australia. Dispăruse de câteva ore bune