Antena Meniu Search
x

Momentul șocant când un bărbat este atacat de un rechin, surprins accidental într-un filmuleț al unei femei care se juca cu fiica ei pe o plajă din Mexic

Un moment de fericire în care se filma în timp ce se juca cu fiica sa s-a transformat într-un coșmar, când femeia și-a dat seama că surprinde ultimele clipe din viața unui turist, atacat în mare de o fiară misterioasă.

de Monica Palade

la 21.12.2023, 22:00

Momentul șocant când un bărbat este atacat de un rechin, surprins accidental într-un filmuleț al unei femei care se juca cu fiica ei pe o plajă din Mexic

Autoritățile din Mexic se chinuie să afle dacă a fost un rechin sau un crocodil, scăpat de la o fermă din apropiere.

Ultimele clipe din viață, surprinse în imagini

Canadianul Joseph 'Jeff' Bynens, în vârstă de 76 de ani, înota în mare când a fost atacat din senin de animal. Partenerul său a fost și el atacat, iar în prezent se află în spital. Jeff a fost scos din apă cu cea mai mare parte a unui picior lipsă și a murit din cauza pierderilor excesive de sânge pe plaja din Ixtapa Zihuatanejo, susțin paramedicii. Deși inițial s-a crezut că este un rechin, rănile sale i-au determinat pe biologii marini să suspecteze că ar fi fost un crocodil. În zpnă, există o fermă de crocodili și animalele mai scapă de acolo.

Marlene Luviano se juca pe plajă cu fiica ei, când se pare că a surprins ultimele momente din viața bărbatului. Filmările ei ar putea face lumină în ceea ce privește animalul care l-a atacat pe bărbatul de 76 de ani, scrie The Sun.

Pe acelaşi subiect

Marlene a povestit că i-a cerut tatălui ei să o filmeze jucându-se cu fiica lor mică, deoarece era ziua ei. „Ne bucuram de dimineața pe plajă și atunci am auzit ceva în mare”, a explicat ea. Marlene își dă imediat seama că ceva nu este în regulă și își duce fiica departe de țărm. Apoi cere tatălui său să nu mai filmeze.

În fundal, Jeff este văzut înotând până la o geamandură și își flutură brațul cerând ajutor, înainte de a fi târât sub valuri, probabil de fiara marină. Când a fost scos din mare, el deja „sângerase până la moarte”, potrivit lui Marlene. „Când l-au târât afară din mare, rana era deja foarte vizibilă. Am observat că nu mai iese sânge.”

Turiștii au fost alertați anterior cu privire la prezența unui crocodil pe plaja Palmar din centrul Ixtapa, iar vizitatorii plajei La Ropa din apropiere au raportat recent că au văzut ceva în mare, în golful Zihuatanejo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Momentul șocant când un bărbat este atacat de un rechin, surprins accidental într-un filmuleț al unei femei care se juca cu fiica ei pe o plajă din Mexic