Antena Meniu Search
x

A supraviețuit miraculos, după ce a fost atacată de un rechin, în Australia. Medicii i-au scos din cap colții prădătorului rămași înfipți

Caz înfiorător în Australia. O tânără înotătoare a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacată de un rechin alb. Medicii au scos din capul tinerei de 32 de ani colții rechinului care au rămași înfipți.

de Redactia Observator

la 12.11.2023, 11:21

Bridgette O'Shannessy a supraviețuit miraculos
Bridgette O'Shannessy a supraviețuit miraculos - Facebook

Bridgette O'Shannessy, în vârstă de 32 de ani, făcea scufundări și înota în largul coastei Port Noarlunga, Australia, când a avut loc atacul. Ea și-a pierdut câțiva dinți și a suferit o leziune cerebrală gravă după atac, potrivit Mirror.

Din fericire, a supraviețuit miraculos atacului. Ea se află acum la terapie intensive și este într-o stare stabilă. Iubitul femeii, Brian Gordon Roberts a fost cel care a ajutat-o să sacape de rechin și tot el a fost cel care a sunat cu disperare paramedicii.

Medicii i-au scos tinerei colții de rechin înfipți în craniul ei

Chirurgii i-au îndepărtat tinerei colții de rechin înfipți în craniul ei. Martorii au astistat șocați la momentul atacului, de pe margine.

„Mi-am ridicat privirea pentru a vedea această femeie înfășurată în prelată... era sânge pe o parte a capului ei. Când au adus-o la ambulanță, puteai vedea că era mult sânge. Nimeni nu știa că a fost atacată de un rechin”, a declarant o femeie care a asistat la tot incidental înspăimântător.

De atunci, poliția a emis o alertă de siguranță prin care îi roagă pe cei care merg la plajă în acea zonă să nu intre în apă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » A supraviețuit miraculos, după ce a fost atacată de un rechin, în Australia. Medicii i-au scos din cap colții prădătorului rămași înfipți