Antena Meniu Search
x

Video Momentul uimitor când un câine curajos sare în apă și atacă un rechin de aproape 5 metri, în Bahamas.Turiștii au rămas șocați: "Ieși afară, puiule"

Un câine a impresionat o lume întreagă, după ce a atacat un rechin în Bahamas. Este vorba despre un rechin ciocan de 4,5 metri, care se apropia de țărm. Patrupedul a văzut acest lucru și a sărit fără teamă direct în apă. Turiștii s-au speriat îngrozitor și au început să strige după câine.

de Cristina Cruceru

la 08.08.2023, 17:34

Un câine curajos sare în apă și atacă un rechin de aproape 5 metri, în Bahamas
Un câine curajos sare în apă și atacă un rechin de aproape 5 metri, în Bahamas - DailyMail

Imagini uluitoare cu un câine curajos care a sărit în apă să atace un rechin au făcut înconjurul internetului. Scenele au avut loc în Bahamas, acolo unde un rechin ciocan de aproape 5 metri se apropia ușor de țărm. Patrupedul a văzut acest lucru și a sărit în apă, să atace rechinul. În același timp, un vas cu turiști era în zonă și oamenii au văzut întregul incident. S-au speriat teribil și au țipat cât au putut de tare pentru ca patrupedul să fugă din calea "bestiei".

Dar, în ciuda diferenței uriașe de mărime dintre micul cățeluș și "bestia" marină, câinele a reușit să se impună în fața rechinului, iar acesta a făcut cale întoarsă. Imaginile cu această bătălie neașteptată au fost surprinse de unul dintre turiștii aflați pe vas, săptămâna trecută, în apropierea unei insule private din sudul Bahamas.

Priveliștea masivului rechin ciocan a fost o încântare rară pentru cei 32 de călători aflați la bord. Dar apoi, au fost martori la ceva și mai ciudat când patrupedul a sărit de pe un doc din apropiere pentru a se confrunta cu rechinul. Turiștii aflați la bordul vasului pot fi auziți implorând câinele să se întoarcă. Imaginile au devenit virale pe internet.

"Oh, Doamne!", "Ieși afară, puiule!" și "Nu te mai lua după el!", se aud oamenii strigând.

Pe acelaşi subiect

Rechinul s-a speriat și s-a retras

Câinele a ignorat avertismentele lor și a continuat să stea în apă și să latre. Apoi, rechinul a înotat încet, spre încântarea și surpriza mulțimii. "Nu cred că rechinul se va pune cu el!", a exclamat un bărbat.

Rechinul ieșise de sub barcă în timpul unei excursii organizate, miercurea trecută, în sudul Bahamas de către Exuma Water Sports. Managerul companiei, Rebecca Lightbourn, a declarat, vineri, pentru The Associated Press, citat DailyMail, că acest câine negru aleargă întotdeauna de-a lungul țărmului pentru a întâmpina barca atunci când trece pe această insulă. Este pentru prima dată când a fost văzut scufundându-se în apă.

"Cred că de data aceasta câinele a decis că vrea să își protejeze casa sau să se joace cu un pește foarte mare în apă, așa că s-a dus după el", a spus Lightbourn.

Lightbourn a spus, pentru Today, că acest câine - poreclit 'Rufus' - este un Potcake din Bahamas și aparține unui îngrijitor de pe insula privată. Ea a mărturisit că animalul este "100% în regulă".

Când rechinul s-a îndepărtat, câinele de talie medie s-a urcat înapoi pe stânci și a plecat în fugă, primind aplauze din partea turiștilor.

Turiștii au putut fi auziți strigând "Bravo băiatule", în timp ce unul dintre ei a întrebat: "Cum a reușit să se descurce cu asta?". Alții au spus că se temeau ca nu cumva câinele să sară a doua oară la rechin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Momentul uimitor când un câine curajos sare în apă și atacă un rechin de aproape 5 metri, în Bahamas.Turiștii au rămas șocați: "Ieși afară, puiule"