Antena Meniu Search
x

Bărbat de 59 de ani, ucis de un rechin în timp ce înota în mare, în Noua Caledonie. Oamenii de pe plajă, martori la scenele terifiante

Un turist australian a fost ucis de un rechin, chiar în fața martorilor de pe plajă care au privit îngroziți scenele terifiante, pe teritoriul francez al Pacificului din Noua Caledonie.

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 11:04

Oamenii de pe plajă, martori la scenele terifiante
Bărbat de 59 de ani, ucis de un rechin în timp ce înota în mare, în Noua Caledonie - Profimedia

Bărbatul de 59 de ani înota la aproximativ 150 m depărtare de mal pe o plajă populară din Nouméa când a fost atacat duminică, spun autoritățile. A fost mușcat de mai multe ori, suferind răni grave la picioare și brațe și a murit pe loc. Este al treilea atac de rechin în apropiere de plaja Chateau-Royal în trei săptămâni, potrivit BBC.

Bărbatul a murit pe loc, din cauza rănilor grave

Două persoane care navigau în apropiere l-au dus pe bărbat înapoi pe plajă, unde serviciile de urgență au încercat să-l resusciteze. Mulți oameni se aflau în apă în acel moment și au asistat la atac, a raportat presa locală, ceea ce a provocat o panică majoră pe plajă.

Autoritățile au închis majoritatea plajelor din zonă și au ordonat capturarea rechinilor în apele din apropiere. Noua Caledonie, care se află la sud de Vanuatu, se află la aproximativ 1.200 km est de Australia. Deși găzduiește doar 270.000 de oameni, se află pe locul 13 în lume pentru numărul total de atacuri de rechini, potrivit Muzeului de Istorie Naturală din Florida. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Bărbat de 59 de ani, ucis de un rechin în timp ce înota în mare, în Noua Caledonie. Oamenii de pe plajă, martori la scenele terifiante