Antena Meniu Search
x

Morţi suspecte în Italia: Un bărbat de 54 de ani găsit înjunghiat în casă, în timp ce tatăl său de 79 de ani era mort în maşină

Morţi învăluite în mister în Italia. Un bărbat de 54 de ani a fost găsit mort în casă, înjunghiat de mai multe ori, în timp ce tatăl său, un bărbat de 79 de ani, a fost descoperit fără viaţă în maşină.

de Monica Palade

la 12.06.2023, 09:05

Cadavrul lui Giuseppe Basso a fost găsit în casa sa din Mariglianella, Napoli, Italia, duminică 11 iunie. Pe corp avea mai multe răni prin înjunghiere.

Crimă urmată de sinucidere? 

La scurt timp după descoperirea teribilă, tatăl bărbatului, Telesforo Basso, era la rândul său găsit mort în autoturismul lui, parcat în zona din fața cimitirului Castello di Cisterna.

Carabinierii au intervenit în locuința bărbatului de 54 de ani, după ce au fost alertaţi la numărul de urgenţă. La faţa locului au intervenit şi cei de la investigaţii şi procurorul de caz. Primele concluzii ale anchetarorilor sunt că bătrânul şi-ar fi ucis fiul, după care s-a împuşcat. Cercetările continuă în acest caz, informează Fan Page.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Mapamond » Morţi suspecte în Italia: Un bărbat de 54 de ani găsit înjunghiat în casă, în timp ce tatăl său de 79 de ani era mort în maşină