Antena Meniu Search
x
LIVE

Motivul înduioşător pentru care un însoţitor de bord s-a aşezat pe jos lângă o pasageră. "Îngerul zburător" a ţinut-o de mână tot drumul

O fotografie cât o mie de cuvinte a topit inimile oamenilor, depăşind orice barieră de timp, loc sau limbă vorbită: un însoţitor de zbor, aşezat pe jos, aducându-i alinare unei pasagere speriate. Iată povestea din spatele imaginii care a devenit virală pe Facebook şi a adunat zeci de mii de aprecieri, comentarii şi distribuiri. "Lumea are nevoie de mai mulţi îngeri zburători ca Floyd", a reacţionat un internaut impresionat de postare.

De Redactia Observator la 27.01.2023, 18:38
un însoţitor de bord s-a aşezat pe jos lângă o pasageră
O imagine cât o mie de cuvinte: puterea unui gest de bunătate - Facebook

Pentru mulţi oameni, zborul cu avionul este un adevărat calvar. O teamă cruntă care paralizează, ori atacuri de panică - toate acestea sunt lucruri de care pasagerii ar vrea să fugă cât mai departe. Şi cu siguranţă, nu la înălţime. Însă atunci când situaţia nu le permite o alternativă, în sprijinul lor vin apropiaţii, ceilalţi călători şi, desigur, însoţitorii de zbor. Este şi cazul unei femei din Statele Unite ale Americii care a îndrăznit să-şi înfrunte teama cumplită şi să urce la bordul unei aeronave Delta.

O imagine cât o mie de cuvinte: puterea unui gest de bunătate

Potrivit Hindustan Times, femeia era pur şi simplu terifiată. În momentul în care a observat expresia de pe chipul acesteia, însoţitorul de zbor Floyd Dean-Shannon nu a putut să o ignore. S-a aşezat pe jos lângă ea şi a încercat să-i aducă alinare. Pe tot parcursul drumului, i-a explicat ce înseamnă "fiecare zgomot sau turbulenţă" şi i-a acordat toată atenţia sa. A ţinut-o de mână până la aterizare.

O altă pasageră din avion, Molly Simonson Lee, l-a fotografiat pe bărbat aşezat pe podea, lângă femeia îngrozită, şi a postat poza pe contul ei de Facebook. Imaginea a devenit virală şi a atras atenţia multor utilizatori ai reţelei de socializare, impresionaţi de gestul bărbatului. "Floyd Dean-Shannon merită o mărire de salariu!", a scris Molly Simonson Lee la finalul postării în care laudă însoţitorul de zbor de nădejde.

Pe acelaşi subiect

Val de reacţii: "Lumea are nevoie de mai mulţi îngeri zburători ca Floyd"

Reacţiile nu au întârziat să apară. "Îţi mulţumesc pentru că ai împărtăşit asta cu noi. umea are nevoie de mai mulţi îngeri zburători ca Floyd", a scris un utilizator Facebook. "Un act minunat de bunătate. Mulţumesc, Floyd! Ar trebui să existe mai mulţi oameni ca tine", comentează un altul. "Este reconfortant să vezi că încă mai există iubire şi compasiune în ziua de azi. Dumnezeu să te binecuvânteze!", i-a transmis un internaut.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Motivul înduioşător pentru care un însoţitor de bord s-a aşezat pe jos lângă o pasageră. "Îngerul zburător" a ţinut-o de mână tot drumul