Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Ne va fi foarte dor de ea". O prezentatoare de ştiri a fost găsită moartă, în apartamentul ei. Tânăra de 27 de ani lucra la o televiziune din SUA

Şoc în lumea televiziunii de peste ocean, după ce prezentatoarea jurnalului matinal al unui post de ştiri din Wisconsin şi-a pus capăt zilelor, sâmbătă. 

de Redactia Observator

la 30.08.2022 , 15:20

Neena Pacholke, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă sâmbătă în apartamentul ei din Wisconsin, scrie DailyMail.

Sora ei, Kaitlynn, a confirmat încă de atunci că moartea ei a fost o sinucidere, spunând într-un mesaj sfâşietor adus drept omagiu: "Sora mea a fost de departe cea mai fericită persoană pe care credeam că o cunosc. Uneori pur și simplu nu știi prin ce trec oamenii, indiferent cât de mult ai crede că poţi să cunoști pe cineva... sora mea a avut acces la toate resursele pe care ți-ai putea imagina. Era iubită de toată lumea. Era atât de bună în meseria ei"

Co-prezentatorul femeii, Brendan Mackey, a povestit că partenera lui de platou era „cea mai strălucitoare lumină din cameră” și a lăudat-o ca fiind drept „o prietenă incredibilă... un model de urmat”.

Articolul continuă după reclamă

Absolventă a Liceului Freedom din Tampa, Neena a fost și căpitanul echipei de baschet care a reușit un record impresionant de 25-4 în ultimul an în cariera ei de sportivă.

Pe acelaşi subiect

Sinuciderea neaşteptată a unei prezentatoare

Ea a refuzat mai multe oferte de a juca baschet feminin profesionist pentru a urma o carieră în știri. 

Într-un comunicat pe site-ul său, WAOW, trustul pentru care a lucrat, a declarat: „Întreaga echipă de aici la News 9 este absolut devastată de pierdere, așa cum știm că sunt și mulți alții. Neena iubea această comunitate și oamenii care lucrau aici.Era o persoană bună, cu o inimă mare și un zâmbet molipsitor și ne va fi foarte dor de ea"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » "Ne va fi foarte dor de ea". O prezentatoare de ştiri a fost găsită moartă, în apartamentul ei. Tânăra de 27 de ani lucra la o televiziune din SUA