Antena Meniu Search
x

Foto O mamă a doi copii şi-a pus capăt zilelor, la 24 de ani, după o noapte de "veselie" cu alcool şi cocaină. Trauma din spatele zâmbetului tinerei din Anglia

O tânără mamă şi-a pus capăt zilelor, la doar 24 de ani, copleşită de durere după ce bebeluşul său a fost dat în plasament. Femeia, care se confrunta de ani întregi cu probleme de sănătate mintală, a fost găsită fără suflare în locuinţa sa. Iubitul acesteia mărturiseşte că Lousina nu a putut trece peste "dezamăgirea" provocată de modul în care serviciile sociale i-au gestionat cazul.

de Redactia Observator

la 17.08.2022, 10:05

Lousina Negus nu a mai suportat greutăţile vieţii şi a recurs la un gest extrem. La doar 24 de ani, tânăra mamă şi-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă o familie îndurerată, care nu o va uita niciodată. Pe fondul problemelor de sănătate mintală cu care se confrunta de ani buni, femeia a ales moartea atunci când a simţit că nu mai are scăpare din plasa "dezamăgirilor". Sunt mărturiile iubitului său, care vorbeşte acum, în faţa instanţei de judecată, despre dispariţia femeii iubite. Trupul ei neînsufleţit a fost descoperit în locuinţa din Cullompton, Devon, în data de 14 iunie 2021.

Tânăra mamă, găsită fără viaţă după ce consumase alcool şi cocaină

Îngrijitoarea, care îşi continua în paralel studiile universitare, a simţit că luptă cu morile de vânt, amăgită de "promisiuni care nu se concretizau niciodată". Cuplul - aparent, o familie fericită - avea o fetiţă care trezise în Lousina instinctul matern şi o salvase de gândurile negre. După ce primul său fiu i-a fost luat în plasament, tânăra a reuşit să dea naştere unui alt copil sănătos. Dar pierderea băieţelului dinainte o adâncise într-o stare sumbră, marcată de abuz de alcool şi substanţe interzise, relatează Mirror.

Cu o zi înaintea morţii, Lousina Negus fusese la un grătar acasă la o prietenă, unde comportamentul ei nu a trădat niciun indiciu care să prevestească tragedia. Iubitul ei a mărturisit că au consumat băuturi alcoolice şi cocaină, iar la finalul zilei tânăra se simţea "cu moralul uşor la pământ". Îşi aminteşte că au mers la culcare în jurul orei 3:00, iar plânsetele copilaşului l-au trezit la 4:45. Lousina nu se afla lângă el, ci zăcea inconştientă în casă. Aşa că a schemat imediat ambulanţa. În ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Femeia s-a sinucis fără nicio explicaţie sau bilet de adio

"Acţiunile sale au venit complet neaşteptat, fără nicio explicaţie. Nu a lăsat nici măcar un bilet de adio", spune iubitul ei. Tatăl tinerei, Darren, a vorbit la rândul său despre cât de greu a fost să o crească singur, de când aceasta avea 12 ani. Formaseră o legătură strânsă, pe care aceasta şi-ar fi dorit-o şi cu bebeluşul său. Pierderea copilaşului a avut un impact uriaş asupra psihicului său fragil, iar serviciile sociale nu i-ar fi oferit suficient sprijin pentru a depăşi trauma. Într-un tribut emoţionant pentru fiica sa "frumoasă", "iubitoare", şi "loială", acesta a mărturisit: "Îmi iubesc fata. Va însemna mereu totul pentru mine".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » O mamă a doi copii şi-a pus capăt zilelor, la 24 de ani, după o noapte de "veselie" cu alcool şi cocaină. Trauma din spatele zâmbetului tinerei din Anglia