Antena Meniu Search
x

„Ne vedem de partea cealaltă a stelelor”. Un băiat de 16 ani, plâns de cei dragi, după ce a murit în urma unui accident grav de motocicletă, în Anglia

Doar 16 ani şi o viaţă înainte care i-a fost răpită. Un adolescent este plâns de o întreagă comunitate, după ce a murit în urma unui accident grav, în timp ce se afla pe motocicletă.

de Monica Palade

la 25.01.2023, 14:51

Dean Barnes a fost ucis în incidentul, care a avut loc în Gorton Road, Reddish, marţi dimineaţă. Băiatul s-a stins în urma rănilor provocate de impactul dintre o maşină şi o motocicletă. Un bărbat de 20 de ani a fost arestat sub suspiciunea că a condus periculos, scrie manchestereveningnews.

„Ne vedem de partea cealaltă a stelelor”

Dean, care era din Brinnington area, a fost descris de familie şi prieteni ca o „sferă de energie” care era „atât de iubit de familia sa, de prieteni şi de întreaga comunitate”. Mesajele pentru el au împânzit internetul.

„Era un diavol atât de îndrăzneț, dar un băiat dulce și ne va fi cu adevărat dor de el”, „Nu va trece nici măcar o zi în care cineva să nu se gândească la el pentru că a fost atât de iubit de familia lui, de prieteni și de întreaga comunitate. O altă viață tânără plecată mult prea curând, ne vedem de partea cealaltă a stelelor, Deano”. Un alt prieten a scris pe Facebook: „Odihnește-te în paradis, Deano”. Un altul a spus: „Odihneşte-te în pace, Deano, am simţit cu adevărat că eşti cel mai vechi prieten al meu și realist, odihnește-te liniștit, frate. Te iubesc pentru totdeauna, ne vei lipsi multora”.

Poliția continuă cercetările şi îi îndeamnă pe cei care au fost martori ai accidentului să ia legătura cu oamenii legii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » „Ne vedem de partea cealaltă a stelelor”. Un băiat de 16 ani, plâns de cei dragi, după ce a murit în urma unui accident grav de motocicletă, în Anglia