Antena Meniu Search
x

”Ne-am certat şi am ucis-o. E moartă”. Un şofer de autobuz din Anglia şi-a omorât soţia după ce au băut împreună toată noaptea

Un britanic în vârstă de 73 de ani a fost găsit vinovat pentru moartea soţiei sale pe care a ucis-o după o ceartă aprinsă.

de Redactia Observator

la 23.12.2021, 17:29

Cei doi băuseră împreună în ultima seară
Cei doi băuseră împreună în ultima seară - Facebook Kingston Police

 Keith Bettison, un fost şofer de autobuz din Londra a ucis-o pe soţia lui, Ildiko Bettison, în vârstă de 48 de ani, în casa lor din Chessington, în noaptea de Halloween, iar imediat după crimă a sunat la poliţie şi şi-a recunoscut fapta. ”Am omorât-o pe ticăloasă, ce vreţi să ştiţi mai mult” au fost cuvintele bărbatului către poliţişti, scrie Daily Mail.

Anchetatorii spun că cei doi erau cunoscuţi ca având probleme cu alcoolul, iar relaţia lor s-ar fi deteriorat la scurt timp după ce bărbatul şi-a pierdut locul de muncă, iar certurile dintre ei au devenit tot mai dese. Bettison fusese concediat pentru abateri grave, după ce a distrus într-un accident autobuzul pe care îl conducea. Într-o şedinţă care a avut loc marţi, judeătorii au deliberat timp de patru ore pentru a-l putea acuza pe bărbat şi pentru a-i aplica o pedeapsă corectă. Martorii spun că femeia provenea din Ungaria şi făcea orice pentru a-şi face soţul fericit.

Bunăstarea familiei s-a stricat în timpul pandemiei

Pandemia a fost motivul pentru care cei doi au fost nevoiţi să petreacă împreună mai mult timp, iar acest lucru a dus la certuri mult mai dese în cuplu. Femeia povestise vecinilor că astfel de episoade de violenţă ar mai fi avut loc, vorbind despre un moment în care soţul ei a aruncat o oglindă spre ea, dar care nu a nimerit-o şi s-a spart după ce a lovit o uşă. Unei alte prietene femeia i-ar fi arătat mai multe vânătăi pe care le avea pe mâini şi picioare.

Înainte de a recunoaşte poliţiştilor că şi-a ucis soţia, bărbatul şi-a sunat fiica pentru a-i spune că nu a mai rezistat şi i-a omorât mama ”Am ucis-o. Nu am mai suportat”, a spus bărbatul. Poliţiştii au găsit-o pe femeie întinsă pe podea, aproape dezbrăcată şi inconştientă, ceea ce i-a făcut să constate decesul acesteia. Fiica lor a declarat anterior instanței că familia a mers la mai multe sesiuni de consiliere referitoare la alcoolismul mamei sale în lunile care au precedat moartea ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » ”Ne-am certat şi am ucis-o. E moartă”. Un şofer de autobuz din Anglia şi-a omorât soţia după ce au băut împreună toată noaptea