Antena Meniu Search
x

"Ne-am gândit că e un manechin". Cadavrul unei femei, găsit plutind în mare. Descoperirea macabră, făcută de un localnic din Australia

Cadavrul unei femei a fost găsit plutind în această dimineaţă, pe o plajă populară din estul oraşului Sydney. 

de Redactia Observator

la 13.04.2022, 17:09

Cadavrul unei femei, găsit plutind în mare
Cadavrul unei femei, găsit plutind în mare - Facebook/ Captură foto Daily Mail

Anchetatorii iau în considerare ipoteza unei sinucideri. Trupul neînsufleţit a fost găsit de un localnic, în jurul orei locale 6 dimineaţa, la capătul nordic al plajei Bronte. Poliţiştii au confirmat miercuri că moartea nu a fost tratată ca fiind una suspectă şi că anchetatorii nu aveau în evidenţe vreo persoană care să aibă legătură cu această tragedie, scrie Daily Mail.

Femeia a plutit pe apă, în apropierea ţărmului, ore în şir înainte de a fi descoperită. Au existat voci care au spus că femeia ar fi fost văzută încă de ieri de la ora 17:00, dar ar fi fost confundată cu un manechin. Jacquie, o localnică din Bronte a spus că a fost şocată de descoperirea sumbră care a avut loc la doar câţiva metri de casa ei în care locuieşte mai bine de un deceniu. "Este îngrozitor. Absolut îngrozitor".

Un alt localnic s-a declarat şi el şocat de cele întâmplate "Este destul de şocant. Ca localnic, aş vrea să ştiu ce s-a întâmplat". 

Localnicii, îngroziţi de descoperirea macabră

Câţiva surferi care au fost în zonă cu o seară înainte au spus pentru presa străină că au observat cadavrul femeii de la depărtare, dar nu au alertat poliţia, fiind convinşi că este vorba de un manechin. "A fost destul de şocant. Era cu faţa în jos, astfel încât i se vedea doar spatele. A fost ciudat. Ne-am gândit că e un manechin", a povestit un surfer.  Un altul a spus că condițiile întunecate și furtunoase i-au împiedicat să identifice cu exactitate despre ce era vorba.  „Am văzut ceea ce credeam că este un cadavru, dar nimeni nu a vrut să se apropie de el pentru a verifica”, a spus el.

Descoperirea a alimentat un val de speculații cum că ar putea fi cadavrul unei femeii dispărute cu luni bune în urmă, Melissa Caddick. Ipoteza a fost respinsă rapid de poliție și de un expert în criminalistică de top. Ofiţerii au spus că trupul părea să fi fost în apă pentru o perioadă lungă de timp, dar cred că rămășițele ar putea fi ale unei femei în vârstă de 20 sau 30 de ani, în timp ce Caddick avea 49 de ani.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » "Ne-am gândit că e un manechin". Cadavrul unei femei, găsit plutind în mare. Descoperirea macabră, făcută de un localnic din Australia