Antena Meniu Search
x

"Nepoata mea va crește fără mamă". Au găsit-o moartă, cu fetița peste ea încercând să o trezească. Medicii n-au crezut-o pe tânăra din UK că se simte rău

Nepăsarea a ucis o mamă și a lăsat un copil orfan. Caz revoltător în UK. Tânăra de 29 de ani a fost găsită moartă în casă, cu fiica ei agățată de ea în încercarea de a o trezi. Femeia a murit dintr-un atac de cord în urma unui cheag de sânge pe care îl avea la plămâni. Medicii însă au asigurat-o că este bine și că nu are nicio problemă de sănătate.

de Redactia Observator

la 28.10.2023, 09:59

Au găsit-o moartă, cu fetița peste ea încercând să o trezească. Medicii n-au crezut-o pe tânăra din UK că se simte rău
Au găsit-o moartă, cu fetița peste ea încercând să o trezească. Medicii n-au crezut-o pe tânăra din UK că se simte rău - Facebook

Lauren Page Smith, în vârstă de 29 de ani, a sunat de mai multe ori la urgențe spunând că se simte rău și că are dureri în piept. Medicii de pe ambulanță i-au spus că se liniștească și au asigurat-o că nu are nimic. O examinare post-mortem a arătat că Lauren, din Wolverhampton, a murit dintr-un atac de cord în urma unui cheag de sânge pe care îl avea pe un plămân, potrivit Mirror.

După ce au început o anchetă, autoritățile au aflat că paramedicii de pe ambulanță nu și-au făcut griji de stare mamei și că „nu era prea îngrijorătoare”, asta pentru că era tânără și părea să fie bine. Faptul că tânăra ar fi avut un comportament calm, i-a făcut pe aceștia să creadă că durerea pe care o simte femeia nu e chiar atât de mare pe cât spune. 

A murit după ce medicii au crezut că starea ei nu e atât de rău pe cât spune ea

„Lauren a sunat pentru sfat pentru că avea dureri în piept și vărsături, iar o ambulanță a fost trimisă la ea. Paramedicii au efectuat evaluări scurte, dar se pare că i-au interpretat greșit rezultatele EKG din cauza lipsei de pregătire și au asigurat-o în mod greșit că este bine. I s-a oferit transferul la spital, dar întrucât i s-a spus că așteptarea va dura mai mult de patru ore și va fi doar observată și trimisă din nou acasă, ea a decis să nu meargă. Din păcate, ea a murit doar câteva ore mai târziu, lăsând în urmă o familie tulburată și fiica pe ei de doi ani, care acum va crește fără mama ei. Aceasta a fost o tragedie sfâșietoare pentru familia lui Lauren și, în mod natural, vor să înțeleagă cum s-au desfășurat evenimentele în acest fel. Sperăm că ancheta va aduce unele dintre aceste răspunsuri și va ajuta să ne asigurăm că sunt învățate lecții adecvate, astfel încât alte familii să nu fie nevoite să treacă prin așa ceva în viitor”, a declarat un oficial.

Mama lui Lauren, Emma Carrington, a spus că familia a fost devastată de tragedie și credea că paramedicii nu au luat suficient de în serios starea fiicei ei.

„Pur și simplu nu există cuvinte pentru a descrie cum ne simțim ca familie. Din nicio vină a ei, fiica mea nu are viitor și nepoata mea va crește fără mamă. Lauren a avut toată viața în fața ei. ea și asta a fost luată. Credem că din cauza vârstei și a faptului că era liniștită, paramedicii nu au crezut că ar putea fi așa bolnavă” , a declarat mama tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Nepoata mea va crește fără mamă". Au găsit-o moartă, cu fetița peste ea încercând să o trezească. Medicii n-au crezut-o pe tânăra din UK că se simte rău