Antena Meniu Search
x

Nepoata Reginei Elisabeta, angajată part-time la florărie pe timpul verii. Ce salariu ar primi Lady Louise Windsor

Nepoata Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Lady Louise Windsor, s-ar fi angajat part-time pe perioada verii. Conform tabloidelor britanice, tânăra în vârstă de 18 ani ar primi un salariu de 6,83 lire sterline pe oră - echivalentul a aproximativ 40 de lei. Clienţii se declară surprinşi să o întâlnească şi au apărut şi primele mărturii despre comportamentul acesteia.

de Redactia Observator

la 19.08.2022, 12:57

La 18 ani, Lady Louise Windsor s-ar fi angajat cu jumătate de normă într-o seră, pentru un salariu de 6,83 lire sterline pe oră. Potrivit Mirror, clienţii florăriei au fost plăcut surprinşi de "politeţea şi comportamentul grijuliu" al nepoatei Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Surpriza clienţilor care au văzut-o pe Lady Louise Windsor la muncă

Lady Louise locuieşte alături de părinţii ei, Prinţul Edward şi Sophie Wessex, în Bagshot Park, Surrey, într-o vilă evaluată la 30 de milioane de lire sterline. Tânăra va studia Limba engleză la Universitatea St Andrew, iar în vreme ce notele sale nu au fost publicate încă, un job de vară pare o cale potrivită pentru a-şi petrece timpul liber. 

Unul dintre clienţii florăriei povesteşte că a întâlnit-o pe nepoata reginei la muncă. "Nu mi-a venit să cred că era chiar ea! M-am uitat de două ori. Este o tânără extrem de drăguţă şi modestă, e politicoasă şi grijulie cu clienţii. Părea să-i placă la nebunie slujba", a adăugat acesta. Un alt client mărturiseşte că şi restul angajaţilor păreau încântaţi de prezenţa ei.

"Nu-i aşa că e minunat? Nepoata reginei şi-a suflecat mânecile şi şi-a murdărit mâinile, la o slujbă de vară înainte să plece la universitate. La fel ca orice alt adolescent obişnuit", spune Ingrid Stewart, editor şef al Majesty Magazine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Nepoata Reginei Elisabeta, angajată part-time la florărie pe timpul verii. Ce salariu ar primi Lady Louise Windsor