Antena Meniu Search
x

Foto Nepoata unui star al fotbalului a murit la doar 11 ani: "Să te văd cum îţi dai ultima suflare mi-a sfâşiat sufletul"

Nepoata fostului star al echipei britanice Aston Villa, Gabby Agbonlahor, s-a stins din viață la frageda vârstă de doar 11 ani. Jayla Agbonlahor fusese diagnosticată cu o boală degenerativă a creierului, iar medicii n-au mai putut face nimic pentru a o salva, transmite The Sun.

de Redactia Observator

la 28.01.2023, 18:05

Jayla nu putea să meargă sau să vorbească și era hrănită cu ajutorul unui tub. Familia s-a luptat cât a putut sa o țină în viață și chiar a încercat să-i calmeze convulsiile cu ulei de canabis, în condițiile în care medicii nu au crezut că va reuși să treacă de vârsta de 4 ani.

Atacantul Gabby Agbonlahor, fost fotbalist la Aston Villa, a fost cel care a făcut tristul anunț: "Să te odihnești în pace acum, frumoasa mea nepoată Jayla. Ai suferit destul în această lume nemiloasă. Te iubesc și atât de multă lume te va iubi mereu. Să te văd cum îţi dai ultima suflare mi-a sfâşiat sufletul. O să ne revedem curând", a scris el pe Instagram.

Într-un interviu pentru BirminghamLive, în 2017, mama copilei mărturisea cum a aflat că e grav bolnavă: "Când Jayla s-a născut nu era nimic în neregulă cu ea. Dar apoi, la câteva zile după prima ei aniversare, nu a mai respirat și s-a învinețit la față. A fost dusă la spital și acolo a rămas timp de cinci luni. La început credeau că e epilepsie. Dar apoi și-au dat seama că nu o pot diagnostica și mi s-a psus că nu se așteaptă să supraviețuiască", spunea femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Nepoata unui star al fotbalului a murit la doar 11 ani: "Să te văd cum îţi dai ultima suflare mi-a sfâşiat sufletul"