Antena Meniu Search
x

"Niciun părinte nu ar trebui să sufere vreodată pierderea unui copil în aceste circumstanțe". Fetiță de 9 ani, împușcată mortal în Liverpool

O fetiță de 9 ani a fost împușcată mortal în Liverpool, luni noaptea,iar poliția din Merseyside a deschis o anchetă pentru crimă. Un bărbat a suferit, de asemenea, răni prin împușcare, iar o femeie, o rană produsă în același fel la mână în timpul incidentului din interiorul casei, potrivit Sky News, citat de Mediafax.

de Redactia Observator

la 23.08.2022, 09:18

"Niciun părinte nu ar trebui să sufere vreodată pierderea unui copil în aceste circumstanțe". Fetiță de 9 ani, împușcată mortal în Liverpool

Femeia și bărbatul răniți au fost duși la spital pentru tratament de specialitate. O anchetă pentru crimă a fost deschisă după ce o fetiță de 9 ani a fost împușcată mortal, în Liverpool.

Fetița a murit mai târziu la spital

Ofițerii de poliție din Merseyside au mers, luni, la ora 22:00, la o casă de pe Kingsheath Avenue, Knotty Ash, în urma unor informații conform cărora un bărbat necunoscut a tras cu o armă în interiorul proprietății, potrivit unui comunicat al forțelor de ordine.

Fetița în vârstă de 9 ani a suferit o rană prin împușcare în piept și a fost transportată în stare critică la spital, unde a murit ulterior. Un bărbat a suferit, de asemenea, răni prin împușcare, iar o femeie a suferit o rană la mână în timpul incidentului din interiorul casei, a adăugat anchetatorii. Amândoi au fost duși la spital pentru a fi tratați pentru rănile suferite.

Adjunctul șefului poliției, Jenny Sims, a declarat: „Acesta este un incident cu adevărat șocant în care, în mod tragic, o fată tânără și nevinovată a fost împușcată și, din păcate, a murit. Gândurile și condoleanțele noastre se îndreaptă către familia și prietenii ei în aceste momente foarte dificile. Niciun părinte nu ar trebui să sufere vreodată pierderea unui copil în aceste circumstanțe îngrozitoare. Această crimă este oribilă, iar comunitățile noastre trebuie să iasă în față și să ne spună cine este responsabil.

Acest individ laș nu merită să umble pe străzi și îi îndemn pe cei care știu ceva să vorbească cu noi și să ne spună ce știu, astfel încât să putem pune persoana responsabilă în spatele gratiilor, acolo unde îi este locul. Desfășurăm de urgență o serie de anchete și am dori să solicităm imagini de pe camerele de supraveghere, de pe camerele de supraveghere sau de pe telefoanele mobile ale oricărei persoane care locuiește, lucrează sau a vizitat zona Kingsheath Avenue noaptea trecută”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "Niciun părinte nu ar trebui să sufere vreodată pierderea unui copil în aceste circumstanțe". Fetiță de 9 ani, împușcată mortal în Liverpool