Antena Meniu Search
x

Foto "Nimic din ceea ce spunem nu o va aduce înapoi". O femeie din UK s-a stins pe patul de spital, la două zile după ce a fost împușcată. Familia, devastată

O femeie de 37 de ani a murit pe patul de spital, la două zile după ce a fost împușcată, într-un orășel liniștit din Anglia. Familia ei este devastată și nu înțelege de ce a fost ucisă. 

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 15:50

O femeie din UK s-a stins pe patul de spital, la două zile după cea fost împușcată. Familia, devastată
O femeie din UK s-a stins pe patul de spital, la două zile după cea fost împușcată. Familia, devastată - Leicestershire Police

Carrie Slater avea 37 de ani. Ea a fost transportată de urgență la spital după ce a fost împușcată joi în Long Clawson din Leicestershire. În mod tragic, tânăra de 37 de ani a cedat sâmbătă în urma rănilor grave suferite, a confirmat poliția, potrivit Mirror.

Tânăra s-a stins pe patul de spital, la două zile după atac

Carrie Slater a fost transportată de urgență la spital după ce a fost împușcată joi în Long Clawson din Leicestershire. În mod tragic, tânăra de 37 de ani a cedat sâmbătă în urma rănilor grave, a confirmat poliția. Familia ei este distrusă.

„Carrie a fost iubită de noi toți. Era o fiică și o soră iubită. Încă ne înțelegem cu ceea ce s-a întâmplat. Este greu de exprimat în cuvinte cum ne simțim, dar nimic din ceea ce spunem nu o va aduce înapoi. Ea a crescut în Grantham și știm că există oameni acolo care vor fi devastați să afle că nu mai este printre noi. Ne sprijinim unul pe celălalt”, a declarat familia.

Richard Basson, din Long Clawson, a fost acuzat de crimă și deținere ilegală de arme. El urmează să apară luni în faţa instanței, acolo unde își va primi și sentința. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Nimic din ceea ce spunem nu o va aduce înapoi". O femeie din UK s-a stins pe patul de spital, la două zile după ce a fost împușcată. Familia, devastată