Antena Meniu Search
x

Nota de plată primită de o femeie de la compania de taxi din UK, după ce a născut pe bancheta din spate

O tânără care a născut pe bancheta din spate a unui taxi, în drum spre spital, a aflat cu stupoare că firma i-a trimis o factură de la spălătorie în urma evenimentului.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.11.2022, 11:03

Maşină taxi
Nota de plată primită de o femeie de la compania de taxi din UK, după ce a născut pe bancheta din spate - Shutterstock

Farah Cacanindin, în vârstă de 26 de ani, a intrat în travaliu în mod neaşteptat, la 5 minute după ce s-a urcat în maşina unui taximetrist. Se afla la 20 de km distanţă de spitalul unde intenţiona să meargă pentru un control de rutină.

A adus-o pe lume pe micuţa Naia într-un autoturism Vauxhall Vivaro, în timp ce taximetristul anunţa personalul de la Spitalul Stoke Mandeville despre situaţie, relatează The Sun.  Câteva zile mai târziu, Arrow Taxis i-a trimis o factură tinerei din High Wycombe în valoare de 90 de lire sterline – 30 de lire sterline pentru transport şi 60 de lire sterline pentru curăţarea şi igienizarea maşinii.

„Înțeleg că am făcut mizerie, dar este puțin ciudat să fiu acuzată de asta în cazul ăsta. A fost cel mai rapid travaliu. Mi s-a rupt apa în 5 minute de când mă urcasem în maşină. Șoferul m-a întrebat dacă vreau să oprească, dar i-am spus să continue drumul, deoarece am crezut că voi reuși să ajung la destinaţie înainte să se nască fetiţa, a povestit Farah, de asemenea mamă a unui băieţel în vârstă de 15 luni.

Când a ajuns la spital, femeia deja îşi ţinea bebeluşul în braţe

Pe acelaşi subiect

Farah şi-a înfăşurat bebeluşul în jachetă şi a aşteptat să ajungă în faţa spitalului.

Când am ajuns la spital, moaşele mă aşteptau. Au fost şocate. A fost suprarealist. Nu am avut nici mcăar ocazia să fiu speriată. Lucrul amuzant este că firma de taxi este chiar pe strada noastră. Văd mereu duba în care am născut chiar în fața casei mele”, a adăugat tânăra.

Compania de taxi a refuzat să comenteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Nota de plată primită de o femeie de la compania de taxi din UK, după ce a născut pe bancheta din spate