Antena Meniu Search
x

Foto Noua provocare mortală de pe TikTok. Fată de 16 ani din Franţa, asfixiată după ce şi-a strâns o eşarfă în jurul gâtului pentru un joc

O fată de 16 ani din Franța a murit luna trecută încercând „jocul eșarfelor”, o variantă mortală a „provocării leşinului” de pe TikTok, care a luat mai multe vieți în ultimul an. Fata şi-a strâns o eşarfă, dorind să simuleze un leşin dar a sfârşit tragic.

de Aura Trif

la 10.06.2023, 15:30

Christy Sibali Dominique Gloire Gassaille, care a crescut în Republica Democratică Congo, ar fi fost acasă când a încercat provocarea mortală. Ea a murit pe 27 mai, relatează The New York Post. „Jocul” periculos implică fixarea unei cârpe în jurul gâtului pentru a te asfixia până când leșina pentru presupusa influență pe internet.

Provocările periculoase fac din ce în ce mai multe victime

Din păcate, la fel ca și în cazul „provocării leşinului”, această exploatare poate restricționa fluxul de oxigen către creier, provocând convulsii, răni grave și chiar moarte. Christy a fost înmormântată pe 7 iunie la cimitirul Fleury-les-Aubrais, lângă casa ei din Orléans, Franța.

Moartea tinerei urmează un model de provocări ucigaşe, care au devenit populare pe TikTok. Cu toate acestea, o căutare pe TikTok pentru „jocul eşarfelor” nu oferă niciun rezultat.

În ianuarie, o fetiță de 12 ani a murit în Argentina, după ce ar fi participat la aceeaşi provocare online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Noua provocare mortală de pe TikTok. Fată de 16 ani din Franţa, asfixiată după ce şi-a strâns o eşarfă în jurul gâtului pentru un joc