Antena Meniu Search
x

"Nu am văzut niciodată un caz ca ăsta". Plăteau pentru plăcere, dau ajungeau morți. Femeia din SUA chem bărbații la hotel, îi droga cu supradoze și îi jefuia

Minte criminală! O femeie de 33 de ani din SUA este acuzată că a ucis patru bărbați. Femeia se întâlnea cu ei în diferite hoteluri pentru a întreține relații sexuale, apoi îi droga cu doze letale și le fura lucrurile. 

de Redactia Observator

la 28.10.2023, 10:58

Plăteau pentru plăcere, dau ajungeau morți. Femeia din SUA chem bărbații la hotel, îi droga cu supradoze și îi jefuia
Plăteau pentru plăcere, dau ajungeau morți. Femeia din SUA chem bărbații la hotel, îi droga cu supradoze și îi jefuia - Franklin County jail

Rebecca Auborn, în vârstă de 33 de ani, se confruntă cu un total de 28 de acuzații pentru crime separate care au avut loc între 13 decembrie și 17 iunie. Femeia se întâlnea cu victimele în diferite hoteluir din nord-estul Columbus, îi droga cu fentanil și le fura bunurile, potrivit DailyMail.

Patru din cinci dintre presupusele ei victime au murit din cauza supradozelor. Un bărbat a supraviețuit

Patru din cinci dintre presupusele ei victime au murit din cauza supradozelor și un bărbat a supraviețuit, dar autoritățile au refuzat să-i facă identitatea publică. Anchetatorii cred că există mai multe victime.

Rebecca Auborn este reținută acum în închisoarea din comitatul Franklin și  urmează să fie judecată. 

„Nu cumpărați servicii sexuale în Ohio. Acestea distrug vieți și s-ar putea să plățiți cu viața voastră. Pentru mine, dacă ai pe cineva care are o serie de crime care sunt separate în timp, este un criminal în serie. Nu am văzut niciodată un caz asemănător cu acesta în cariera mea și, după ce am discutat cu colegii, nici eu nu au văzut”, a declarat procurorul general din Ohio, Dave Yost. 

Femeia a recunoscut în fața detectivilor că a pus fentanil în pipa unui bărbat și că știa că acesta a pus mai mult decât trebuia când a părăsit camera de hotel și i-a luat mașina și cardul de debit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » "Nu am văzut niciodată un caz ca ăsta". Plăteau pentru plăcere, dau ajungeau morți. Femeia din SUA chem bărbații la hotel, îi droga cu supradoze și îi jefuia